Liikuntaa, askartelua ja musiikkia puuhapäivänä 12.11.

Viime viikonloppuna Iiris-keskuksessa liikuttiin, askarreltiin ja musisoitiin. PikkuKamut, Kamut ja vanhemmat pääsivät kiertämään lauantai-iltapäivän aikana eri pisteissä ja osallistumaan erilaisiin aktiviteetteihin.

Pekka ohjasi liikuntatuokioita. Salissa pelattiin sählyä, hypittiin trampoliinilla ja haettiin jännitystä seikkailemalla pimeässä huoneessa. Lauran opastuksella pääsi askartelemaan oman eläinnaamion. Kukin osallistuja sai valita haluamansa eläimen ja valmistamaan naamion sen mukaan. Tuotoksen sai valmistumisen myötä mukaan. Tanelin kanssa uppouduttiin musiikin tekoon. Ministudiossa tutustuttiin äänityslaitteistoon ja sävellettiin tunnissa oma kappale. Lasten ideat ja toteutukset vaihtelivat klassisten jousisoittimien hyödyntämisestä modernin elektroniseen ilmaisuun. OmaKamu ry tarjosi perheille aterian puuhien lomassa.

Puuhaohjaajat kiittävät innokkaita osallistujia iloisesta tunnelmasta. Otetaan tällainen päivä uusiksi!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.