Äänestä vuoden vapaaehtoista

Kansalaisareena järjestää jälleen Vuoden vapaaehtoinen -äänestyksen. Ehdokkaina on 69 aktiivista vapaaehtoistoimijaa ympäri Suomen. Joukossa on mukana Kamuna toimiva ja OmaKamu-toiminnan kehittymiseen vahvasti vaikuttanut helsinkiläinen Antti Perttu.

Antti on innostava persoona ja suurten visioiden mies, joka on laittanut itsensä ja mittavan kansainvälisen liike-elämän kokemuksena likoon edistääkseen OmaKamu-toimintaa. Hän on yksi OmaKamu ry:n perustajajäsenistä ja ensimmäinen yhdistyksen puheenjohtaja. Yhdistyksen tavoiteena on löytää mahdollisimman monelle lapselle turvallinen ja luotettava vapaaehtoinen aikuinen tukihenkilö eli Kamu sekä sitä kautta parantaa lasten mahdollisuuksiaan pärjätä elämässään.

Mikä tärkeintä, Antti on ollut Kamuna kahdelle pojalle useita vuosia. Hän innostanut monia muitakin osallistumaan sekä tuonut kokemuksiaan esille useissa medioissa.

Voit äänestää Anttia suoraan nettilomakkeella tai kampanjan nettisivuilta löytyvällä paperilomakkeella. Äänestysaika päättyy lokakuun loppuun mennessä.

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.