OmaKamu ry Lastensuojelun Keskusliiton ja Kansalaisareenan jäseneksi

Yhdistyksemme on liittynyt kahden laajemman yhteisön jäseneksi. Verkostoitumalla pyrimme edistämään ja kehittämään OmaKamu-toimintaa sekä valtakunnallisesti että paikallisesti. Haluamme olla mukana lasten ja perheiden hyvinvointiin liittyvissä yhteiskunnallisissa keskusteluissa ja kannanotoissa.

Lastensuojelun Keskusliitolla on 92 jäsenjärjestöä ja 39 kunta- tai kuntayhtymäjäsentä. Vuonna 1937 perustettu keskusjärjestö toimii aktiivisena vaikuttajana ja voimien yhdistäjänä lapsen oikeuksien asioissa kansallisella ja eurooppalaisella tasolla. Keskusliitto tavoittelee yhteiskunnassa tilannetta, jossa lasten tarpeet on aidosti asetettu etusijalle päätöksenteossa ja että lapselle kuuluvat oikeudet toteutuvat täysimääräisinä.

Kansalaisareena on ainoa kaikkien vapaaehtois- ja vertaistoimijoiden edunvalvoja Suomessa. Yhteisöjäsenet ovat mukana vapaaehtois- ja vertaistoiminnan kehittämisen verkostossa ja voivat toimia halutessaan tiiviisti Kansalaisareenan rinnalla hankkeissa ja tapahtumissa. Yhteisöjäsenet saavat ajankohtaisimmat tiedot vapaaehtoistyön toimintaympäristön kehityksestä ja vapaaehtoistoiminnan maailmanlaajuisista trendeistä. 

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.