Yhteisellä retkellä Korkeasaaressa

Yli 60 PikkuKamun ja Kamun reipas joukko kokoontui upeassa säässä lauantaiaamupäivänä 8.9. Kauppatorin rantaan, suuntana Korkeasaaren eläintarha. Osallistujia oli pääkaupunkiseudun ja Hämeenlinnan OmaKamu-porukasta. Hämeenlinnasta oli saapunut bussilastillinen iloista väkeä.

Laivamatkan jälkeen perillä oli vastassa kaksi eläintenhoitajaa, jotka kierrättivät meitä hoitamiensa eläinten luokse. Saimmepa nähdä myös hyönteisten hoitopaikan, joka herätti monenlaisia tunteita. Yksi PikkuKamu totesi hyönteisten olleen vähän ällöttäviä, mutta kiinnostavia. Tietoa hyönteisistä sekä muista eläimistä tuntui kertyvän. Kiitokset eläintenhoitajille, jotka valottivat mielenkiintoista työtään. Saattoipa jollekin herätä ajatus tulevaisuuden ammatistaan. 😊

Kiinnostavien opastusten jälkeen menimme maittavalle buffet-lounaalle Ravintola Pukkiin. Ruokailun jälkeen oli vielä aikaa tutustua omaehtoisesti Korkeasaaren eläimiin. Näiden kierrosten jälkeen kokoonnuimme paluumatkaa varten Korkeasaaren laivasatamaan. Osallistuneiden ilmeistä ja puheista päätellen reissu oli varsin onnistunut. Kiitokset kaikille retkeen osallistuneille sekä Korkeasaaren henkilökunnalle! Erityiskiitokset taloudellisella tuella retken mahdollistaneille Topnova Oy:lle ja Kaurialan koululle, jonka oppilaiden taksvärkkikeräyksen kohteena oli tänä vuonna Hämeenlinnan OmaKamu-toiminta!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.