Kirjamessut

OmaKamu oli jälleen mukana Kirjamessuilla 24. – 27.10.2019 esittelemässä toimintaa työntekijöiden ja useiden Kamujen voimin. Jarkko Nieminen ja Emma Laine osallistuivat myös OmaKamu-toiminnan esittelyyn. Kirjamessut ovat erittäin tärkeä vuosittainen tapahtuma OmaKamulle. Osallistumalla messuille saamme näkyvyyttä, kontakteja mahdollisiin uusiin vapaaehtoisiin ja uusiin yhteistyökumppaneihin. Saimme Kirjamessuille myös 25 vapaalippua, jotka jaoimme Kamuille ja PikkuKamujen perheille. 

Kirjamessut olivat kokonaisuudessaan erittäin onnistuneet. Saimme esitellä OmaKamu-toimintaa noin kahdelle sadalle ihmisille ja monet myös innostuivat lähtemään mukaan koulutuksiin ja toimintaamme. Järjestimme OmaKamun esittelypisteellä myös arvonnan, jossa kysyimme: Millainen on hyvä Kamu? Luotettava, kuunteleva ja ystävällinen nousivat kyselyssä tärkeimmiksi Kamun ominaisuuksiksi.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja OmaKamu-toiminnasta kiinnostuneille messuvieraille. Lämmin kiitos myös kaikille vapaaehtoisille, jotka tulivat esittelemään toimintaa esittelypisteellemme!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.