Glögijuhlat

OmaKamu vietti tunnelmallisen, iloisen ja taianomaisen Glögijuhlan OmaKamu-porukalla Rastilan Kartanolla 11.12.2019.

Aloitimme juhlinnan päivällä yhteistyökumppaneiden kanssa glögin ja loistavan live-musiikin parissa.  Ilta huipentui Kamujen, PikkuKamujen, perheiden ja yhdistyksen jäsenten yhteiseen Glögijuhlaan. Toiminnanjohtaja Pekka Puukko aloitti illan ohjelman kiittämällä puheessaan kaikkia kuluneesta vuodesta. Vietimme aikaa yhdessä jouluisista herkuista nauttien, pääsimme kokeilemaan jättisaippuakuplien tekoa, näimme jännittävän taikuriesityksen ja kuulimme kauniita jouluisia säveliä.

Kiitos kaikille juhlaan osallistuneille! Teitte illasta erityisen. Erityiskiitokset Itä-Helsingin musiikkiopiston soittajille, Duo Kaisalle & Jerelle ja Taija Taika -taikurille loistavista esityksistä!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.