Kiitos kannustuksesta!

Kannustavan aikuisen tuki voi olla ratkaisevan tärkeä lapsen ja nuoren tunnistaessa omia vahvuuksiaan ja monia mahdollisuuksiaan elämässä. Haluamme #kiitoskannustuksesta-kampanjalla tehdä pieniä arjen hyviä tekoja näkyväksi kiittämällä näitä ihmisiä ja muistuttamalla mahdollisuudesta laittaa hyvä kiertämään.

Osallistu #kiitoskannustuksesta-kampanjaan! Voit osallistua kampanjaan kiittämällä oman lapsuuden tai nuoruusvuosien aikuista kannustajaa – etunimellä tai nimeltä mainitsematta – noin 160–1600 merkin tarinalla tekstimuodossa tai vaihtoehtoisesti 10–30 sekunnin tarinalla videomuodossa. Lähetä teksti/video ja yhteystietosi osoitteeseen: info@omakamu.fi.

Voit myös jakaa oman tarinasi sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #kiitoskannustuksesta ja #omakamu. OmaKamu jakaa lähettämiänne tarinoita eteenpäin OmaKamun kotisivuilla, Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Osallistujien kesken arvotaan viisi kahden leffalipun palkintoa. 

#kiitoskannustuksesta-kampanjan tarkemmat pelisäännöt.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Lue lisää #kiitoskannustuksesta-kampanjasta blogistamme.

Kiitos!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.