Kiitos kannustuksesta!

Kannustavan aikuisen tuki voi olla ratkaisevan tärkeä lapsen ja nuoren tunnistaessa omia vahvuuksiaan ja monia mahdollisuuksiaan elämässä. Haluamme #kiitoskannustuksesta-kampanjalla tehdä pieniä arjen hyviä tekoja näkyväksi kiittämällä näitä ihmisiä ja muistuttamalla mahdollisuudesta laittaa hyvä kiertämään.

Osallistu #kiitoskannustuksesta-kampanjaan! Voit osallistua kampanjaan kiittämällä oman lapsuuden tai nuoruusvuosien aikuista kannustajaa – etunimellä tai nimeltä mainitsematta – noin 160–1600 merkin tarinalla tekstimuodossa tai vaihtoehtoisesti 10–30 sekunnin tarinalla videomuodossa. Lähetä teksti/video ja yhteystietosi osoitteeseen: info@omakamu.fi.

Voit myös jakaa oman tarinasi sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #kiitoskannustuksesta ja #omakamu. OmaKamu jakaa lähettämiänne tarinoita eteenpäin OmaKamun kotisivuilla, Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Osallistujien kesken arvotaan viisi kahden leffalipun palkintoa. 

#kiitoskannustuksesta-kampanjan tarkemmat pelisäännöt.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Lue lisää #kiitoskannustuksesta-kampanjasta blogistamme.

Kiitos!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.