OmaKamu-ilta WSOY:n kustantamossa

OmaKamun porukka lapsia ja aikuisia pääsi eilen kokemaan hienon vierailun WSOY:n kustantamossa. Illan emäntänä toiminut Anna-Riikka Carlson esitteli kustantamoa sekä kertoi sen historiasta ja toiminnasta. 

IMG_20190328_170912.jpg

IMG_20190328_182612.jpg

Vierailun kohokohta oli, kun Jarkko Nieminen haastatteli kirjailija Tuomas Kyröä. Tuomas kertoi siitä, kuinka hänestä tuli kirjailija. Matka kirjailijaksi ei ole ollut pelkkää nousukiitoa, vaan siihen on sisältynyt myös vaikeita hetkiä. Matkalla on tarvittu ihmisiä, jotka ovat nähneet mahdollisuuksia silloinkin, kun niihin itse on ollut vaikea uskoa. Haastattelija ja haastateltava löysivät elämästään monia yhtymäkohtia. Molemmat ovat aina olleet kiinnostuneita urheilulajeista, jossa on pallo ja kumpikin on selvinnyt ruotsin kieliopista isosiskon avulla. Erojakin löytyi, sillä toisesta tuli huipputennispelaaja ja toisesta menestynyt kirjailija. 🙂

Tuomas kannusti nuoria omiin unelmiin. Nuorena ei vielä tarvitse tietää, mitä aikuisena haluaa tehdä. Aikuisen tehtävänä on kannustaa siinä, mikä kiinnostaa,  ja virheitä saa tehdä. Yksikin aikuinen voi kannustuksellaan muuttaa nuoren elämän suunnan.

Meillä oli todella mukava ilta, josta niin pienet kuin isotkin Kamut saivat kannustusta ja rohkaisua. 

Suuret kiitokset  WSOY, Anna-Riikka, Jarkko ja Tuomas!

IMG_20190328_181426.jpg

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.