OmaKamun porukka tutustumassa tennikseen

OmaKamu-toiminnan PikkuKamuilla ja Kamuilla on jo muutamia vuosia ollut tapana kokoontua yhteen saamaan oppia tenniksestä yhteistyössä Smash-Tenniksen ja Jarkko Niemisen kanssa. Tänä vuonna haasteita asetti korona, jonka johdosta keväälle suunniteltu tapahtuma siirrettiin toteutettavaksi sunnuntaille 18.10.20.

© Juha Laitalainen

© Juha Laitalainen

Koronatilanne ei juuri näyttänyt helpottuvan, mutta päätimme toteuttaa tapahtuman erilaisia varotoimenpiteitä noudattaen. Yli 40 osallistujan Kamu-joukko jaettiin kolmeen ryhmään ja voimassa olevia suosituksia noudatettiin. Tilanteesta huolimatta pystyimme turvallisesti toteuttamaan varsin iloisen ja opettavaisen tennistapahtuman erinomaisessa ohjauksessa.

© Juha Laitalainen

© Juha Laitalainen

Tapahtuman opetuksesta päävastuun kantoi Smash-Tenniksen valmentaja Joni Wilenius. Totuttuun tapaan mukana oli Suomen menestynein tennisässä Jarkko Nieminen sekä ensimmäistä kertaa myös Emma Laine, kaikkien aikojen korkeimmalle sijoitettu suomalainen naistennispelaaja. Voimmekin ilolla todeta, että opetus oli parhaasta päästä. Joni veti monipuolisesti harjoituksia, joissa jokainen sai käsityksen tenniksen peruslyönneistä. Tapahtuman hienointa antia oli varmasti, kun Jarkko ja Emma antoivat taidonnäytteen kahden ammattilaisen välisestä ottelusta. Emma ja Jarkko myös ohjasivat ja pallottelivat niin pienempien kuin isompien Kamujen kanssa.

Harjoittelun jälkeen kaikilla oli mahdollisuus jäädä hetkeksi juttelemaan ja ottamaan yhteiskuvia tennistähtien kanssa. Saattoi muutama innokas pyytää nimikirjoituksiakin. Lopuksi jokainen pääsi hakemaan omassa ryhmässään eväät joko paikan päällä syötäväksi tai mukaan otettavaksi. Monen suusta kuultiinkin toiveikas ilmoitus – ensi vuonna uudestaan.


OmaKamu kiittää tapahtuman onnistumisesta Smash Centeriä, Smash-Tenniksen valmentaja Joni Wileniusta, Emma Lainetta ja Jarkko Niemistä sekä tapahtuman eväät tarjonnutta K-Supermarket Pähkinärinnettä. Unohtaa ei sovi myöskään OmaKamun reipasta vapaaehtoista työryhmää: Jarkko R., Hannu sekä vapaaehtoistoiminnan harjoittelija Darya.

© Juha Laitalainen

© Juha Laitalainen

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.