Yhdessä tekemisen iloa OmaKamun kesäleirillä

Kesäkuun viimeinen viikonloppu oli täynnä hellettä, iloisia kohtaamisia ja toinen toistaan hauskempaa tekemistä, kun kymmenen PikkuKamua ja heidän Kamunsa kokoontuivat OmaKamun järjestämälle kesäleirille Lomakeskus Pukkilaan.

Uimassa.jpg

Leiriläisille oli valmisteltu monia aktiviteetteja, joista jokainen sai valita mieleisensä. Upea sää kutsui erityisesti uimisen ja rantaleikkien pariin, joten Pukkilan pihapiiristä aukeava kaunis Ruuhijärvi sai vastaanottaa kesän ensimmäiset vieraat. Lisäksi oli mahdollisuus kokeilla melomista intiaanikanooteilla, tai rentoutua rannalla vesimelonia syöden ja saippuakuplia puhallellen.

Minigolf.jpg

Letut.jpg

Iltapäivällä pelailtiin minigolfia, frisbeegolfia ja jalkapalloa. Rannalle oli ilmestynyt SUP-lautoja, ja moni innostui kokeilemaan tasapainoaan. Pihapiirissä olevaan suureen kotaan olivat vaivihkaa hiipineet leirin vetäjät Hannu Salminen ja Juha Laitila, jotka virittelivät illan tärkeintä ohjelmaa, eli tietenkin lettujen paistamista! Ensikertalaisesta Hannusta kuoriutui kamujen ohjeiden siivittämänä erinomainen letunpaistaja. Yksi kamuista totesi kolmannen letun kohdalla, että tämä on paras leiri, millä on ollut. Hyvä ruoka, parempi mieli!

Kamuja kannustettiin leirin aikana esittämään toiveita koskien leirin ohjelmaa. Kotaan kantautui PikkuKamujen toive leiridiscosta, jota alettiin pikaisesti toteuttaa. Illalla tanssi tempasi lähes jokaisen mukaansa, kun Pukkilan päärakennukseen kytkettiin musiikintoistovälineet ja discovalot! Kamut toivoivat kilpaa kappaleita discon DJ:ltä, ja musiikkikattaus olikin iloinen sekoitus PikkuKamujen lempimusiikkia 2000-luvulta ja vanhempien Kamujen ajattomia discoklassikoita. 

Lähtöaamun viimeisenä ohjelmanumerona maalattiin vesiväreillä edellisen päivän tunnelmia. Mukaan pääsivät esimerkiksi monia kiusanneet paarmat, herkulliset letut, lentävät saippuakuplat ja ympäröivä kaunis luonto kaikkine aktiviteetteineen.

Poikkeuksellisen kevään jälkeen tarve mukavaan yhteiseen tekemiseen oli suuri. Iloksemme voimme todeta, että leiri onnistui hienosti ja teki tehtävänsä, ja turvallisuus pystyttiin samalla huomioimaan. Kiitämme lämpimästi leirin vetäjiä Juha Laitilaa, Hannu Salmista ja Erkki Böösiä, kaikkia leiriläisiä ja Lomakeskus Pukkilan henkilökuntaa!

Maalaus.jpg

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.