Kaikki koolla Korkeasaaressa

Sata omakamulaista valloitti Korkeasaaren lauantaina 22.8. Yhteiselle retkelle olivat tervetulleita mukaan niin vapaaehtoiset Kamut ja heidän PikkuKamunsa kuin myös huoltajat ja sisarukset. Retkeilijöitä ja työntekijöitä saapui paikalle pääkaupunkiseudulta, Hämeenlinnasta ja Lahdesta.

Sadepilvet pidättelivät sopivasti niin, että saimme kulkea kuivin jaloin ihmettelemässä Korkeasaaren asukkien touhuja. Ohjelmaamme kuului Kissalaakson opastettu kierros, jolla opimme lisää muun muassa leijonien, tiikerien ja lumileopardien elämästä. Kuulimme pilvisen ja hieman viileämmän sään olevan ihanteellinen kissaeläimiin tutustumiseen, kun taas helteellä ne lähinnä loikoilevat. Kuin tämän todistaakseen amurintiikeri innostui leikkimään valtavalla pallollaan!

korkeasaari4

Tiikeri

Ilves

Riikinkukko

Kiertelyn jälkeen oli katettu pöytään maittava ruoka, josta nauttiessa oli hyvä mahdollisuus tutustua muihin OmaKamu-toiminnassa mukana oleviin. Ruokailijoita viihdyttivät kauniit, tuttavalliset ja ilmeisen ahneet riikinkukot, jotka välillä innostuivat tanssijan elkein esittelemään pyrstönsä upeaa loistoa. Lopuksi vieraskirjaan kertyi iloisia terveisiä, kokemuksia ja hienoja piirroksia muistoksi mukavasta yhteisestä retkestä. Mainintoja saivat muun muassa eri eläimet, jätski, makkara ja hyvä seura.

Kiitämme lämpimästi kaikkia mukana olleita ja Korkeasaaren henkilökuntaa. Olemme iloisia, että pystyimme koronatilanteesta huolimatta järjestämään yhteisen retken, johon kaikki halukkaat pääsivät mukaan. Kokonaan ulkoilmassa ja etukäteen suunnitellen turvavälien ja hygienian huomioiminen onnistui sujuvasti suuremmaltakin joukolta.

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.