Taidehuutokauppa

Lokakuussa OmaKamu-toimintaa on mahdollista tukea taidehuutokaupassa. Kuvataitelija Heli Kemiläinen toteuttaa yhteistyössä Gumbostrand Konst & Formin kanssa “pyrähdys” -teoksen huutokaupan. Tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä lasten ja nuorten harrastustoimintaan OmaKamun kautta.

“Pyrähdys” -teos on 50cm x 50cm ja tehty lyijykynällä paperille 2021. Lue lisää kuvataiteilijan ajatuksia OmaKamun lokakuun blogista. Taidehuutokauppaan pääset osallistumaan tästä.


Lämmin kiitos taidehuutokaupan mahdollistajille!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.