Syksyn perinteinen tennistapahtuma

Tekemisen meininkiä ja iloisia ilmeitä 24.10. OmaKamun tennistapahtumassa

Perinteinen OmaKamun tennistapahtuma järjestettiin jo neljättä kertaa 24.10. Smash Centerissä. Tapahtumassa tenniksen mielenkiintoiseen maailmaan Kamu-pareja oli opastamassa Jarkko Nieminen sekäSmash- Helsinki Tenniksentennisopettaja Joni Wilenius. Joni oli suunnitellut mielenkiintoisia harjoitteita, jotka tuottivat iloisia ilmeitä osallistujien kasvoille.

Reilun puolitoista tuntisen tennisharjoittelun jälkeen Kamuilla ja PikkuKamuilla oli tarjolla eväitä, joiden syönnin lomassa Jarkko Nieminen vastasi useisiin PikkuKamujen ja Kamujen kysymyksiin siitä, millaista oli elämä tenniksen huipulla ja kuinka sitä jaksoi tehdä ammatikseen useita vuosia.

Jarkko kertoi, että kaiken lähtökohta on se, että saa tehdä sitä mistä pitää. Hän vakuutti myös, että tennis on edelleen hauskaa. Keskusteluissa tennisvalmentaja Joni Wilenius korosti PikkuKamuille, että on tärkeää miettiä asioita, joista todella pitää ja haluaa tehdä. Asioista kannattaa kertoa myös vanhemmille ja Kamuille, jotka voivat tukea niissä.

PikkuKamuilla oli tapahtuman aikana mahdollisuus antaa palautetta tapahtumasta palautelaatikkoon. Palautteita tulikin runsaasti. Kiitos PikkuKamut!

Runsaasti kiitoksia kaikille osallistujille innokkaasta tekemisestä ja Joni Wileniukselle monipuolisista tennistreeneistä!

Jarkolle kiitokset mahtavasta tennissparrauksesta ja mukavasta juttuseurasta!

Mainioista olosuhteista kiitämme Smash Centeriä ja maittavista eväistä K-Supermarket Pähkinärinnettä!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.