Lapsen oikeuksien viikko

Lapsen oikeuksien viikkoa vietetään 15.–21.11.2021. Vuoden 2021 teemana on lasten oikeus hyvään kohteluun. Teemaviikon tavoitteena on edistää YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta erityisesti lasten ja nuorten parissa.

OmaKamun lapsen oikeuksien viikko starttaa värikkäällä tervehdyksellä yhteistyössä Hämeen Setlementti ry:n kanssa. Senioriklovnit ovat tänään lasten oikeuksien asialla, sillä jokaisella on oikeus hyvään kohteluun. Kiireisessäkin arjessa kohtaaminen ja toisista huolehtiminen on tärkeää. Senioriklovnit lähettävät lämpimiä terveisiä Kamuille ja PikkuKamuille. Kiitos ilahduttavasta yhteistyöstä.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

#MullaOnVäliä #SullaOnVäliä #OikeusHyväänKohteluun #LapsenOikeudet

Lue myös OmaKamun marraskuun blogiteksti, jossa pohditaan teemaa OmaKamun vastaavan toiminnanohjaajan Sannan sanoin. Hyvää lasten oikeuksien viikkoa kaikille!


Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.