Glögijuhla ja vapaaehtoisten päivä

Tänä vuonna OmaKamun pääkaupunkiseudun glögijuhlaa päästiin viettämään 4.12. Glögijuhla on kiitos kaikille toiminnassa mukana oleville vapaaehtoisille Kamuille, perheille, työntekijöille ja lapsille sekä nuorille.

Kuulumisten vaihtamista on ollut ikävä, oli ilo kuunnella puheensorinaa ja jutella yhdessä pitkästä aikaa. Myös tarjoilut maistuivat hyvin kaikenikäisille ja pipareilla herkuttelemisen lomassa pääsi ihastelemaan lasten ja nuorten upeaa taidenäyttelyä. Värikkäät teokset kertoivat Kamujen kanssa vietetyistä hetkistä ja myös esimerkiksi avaruudesta, merestä tai asioista mistä PikkuKamu tykkää. Kuvataitelija Heli Kemiläinen loi tilan lentävälle mielikuvitukselle luovassa työpajassa. Kaikki halukkaat saivat tulla mukaan piirtämää ja värittämään kaikenlaisia lentäviä asioita, joilla voisi matkustaa haluamaansa paikkaan. Pöydän ääressä riitti koko ajan taiteilijoita, niin nuoria kuin vanhempiakin. Lentävät matot, linnut ja kuumailmapallot täyttivät suuren paperin illan aikana. Suuri kiitos Helille luovasta seikkailusta.

5.12. vietettiin kansainvälistä vapaaehtoisten päivää. Oli mukava nähdä glögijuhlassa OmaKamun vapaaehtoisia Kamuja, jotka tekevät toiminnasta mahdollisen antamalla aikaa ja läsnäoloaan. Valtakunnallisesti Kamu-pareja on tällä hetkellä noin 160. Tänä vuonna uusia Kamu-suhteita on syntynyt noin 55 ja OmaKamu-koulutuksia on eri kaupungeissa järjestetty 9. Kiitos kaikille Kamuille vuoden jokaisena päivänä. Vapaaehtoisten päivää juhlittiin myös OmaKamun Lahden toimipisteessä yhteisellä brunssilla ja pikkujouluilla. Hämeenlinnassa vapaaehtoisten tärkeisiin tehtäviin pääsi tutustumaan Vierellä -valokuvanäyttelyssä. Näyttely esittelee Hämeenlinnan Setlementin vapaaehtoisia, mukana myös Hämeenlinnassa Kamuna toimivan Tuulan kuva ja tarina.

Lämmin kiitos glögijuhlan osallistujille ja kaikille OmaKamu-toiminnassa mukana oleville. Kiitos merkityksellisten kohtaamisten mahdollistamisesta tänä vuonna ja tulevina vuosina!

Iloa talveen toivottaa OmaKamun tiimi!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.