Värien valoshow -taidenäyttely

OmaKamun glögijuhlaa vietettiin 4.12. pääkaupunkiseudulla. Juhlassa oli mahdollisuus ihastella lasten ja nuorten taideteoksia, jotka muodostivat todellisen värien valoshown.

Lasten ja nuorten näkökulma ja osallisuus ovat tärkeitä OmaKamu-toiminnan teemoja erityisesti kuluneen vuoden aikana. Miten voimme toiminnassamme paremmin huomioida lapset, nuoret ja todella kuulla heidän mielipiteensä sekä toiveensa? Myös yhteiskunnallisesti on tärkeää saada lasten ja nuorten ääni läpikeikkaavaksi ajatukseksi kaikilla tasoilla.

Taidenäyttely ilahduttaa väreillään ja nostaa PikkuKamut ja heidän tarinansa juhlan keskipisteeksi. Taideteoksissa jaetaan ajatuksia ja tunteita niin Kamun kanssa seikkailuista kuin korona-ajastakin. Tulevaisuuden haaveet kuljettavat Ronaldon pelikenttien ja dinosaurusvuoren kautta Kamun kanssa uimaan. Tekniikoita on käytetty monipuolisesti ja luovalla tavalla. Mukaan mahtuu spray maalilla toteutettuja teoksia, vesivärejä, tusseja ja liituja. Yhdessäolo ja Kamun kanssa tekeminen nousevat esille useasta teoksesta. Näinhän se on – oman Kamun kanssa on hyvä olla.

Glögijuhlan jälkeen osa teoksista tulee ilahduttamaan OmaKamun Helsingin toimiston harmaita seiniä! Suuri kiitos kaikille taiteilijoille.

Luovaa loppuvuotta kaikille OmaKamun tiimiltä!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.