OP Helsinki ja OmaKamu yhteistyöhön

OP Helsinki ja OmaKamu ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön tavoitteena on edistää lasten tukitoimintaa pääkaupunkiseudulla.

mainoskuvat logolla 9.jpg

OmaKamu ry on organisoinut vapaaehtoistoimintaa vuodesta 2013 lähtien. OmaKamu-toiminnassa luotettavat aikuiset ovat kavereina tukea tarvitseville lapsille, helpottaen samalla lapsen perheen arkea. Yhteistyössä OmaKamu-toiminnan taloudellisen tukemisen lisäksi OP Helsinki kannustaa henkilöstöään tekemään lasten ja nuorten hyvinvointia edistävää vapaaehtoistyötä. OmaKamu nähdään jatkossa myös OP Helsingin lapsille suunnatuissa Hippo-kisoissa esittelemässä toimintaansa. Lisäksi halukkaille OmaKamun verkostossa oleville lapsille ja nuorille järjestetään taloustaitovalmennusta.

– Aloitettu yhteistyö on osa OP Helsingin pitkäjänteistä vastuullisuustyötä. Tavoitteenamme on edistää lasten ja nuorten sekä lapsiperheiden hyvinvointia pääkaupunkiseudulla. Yhteistyömme kautta pyrimme tukemaan sitä, että mahdollisimman monella lapsella olisi tukenaan turvallinen aikuinen, sanoo OP Helsingin toimitusjohtaja Jarmo Viitanen

– Olemme erittäin iloisia, että OP Helsinki aloittaa yhteistyön OmaKamun kanssa. Lasten ja nuorten hyvinvointi on meidän kaikkien yhteinen asia. Järjestöt ja yritykset voivat yhdessä tehdä paljon tällä saralla. OP Helsingin ja OmaKamun yhteistyö on käynnistynyt hienosti. Uskomme yhteistyön mahdollistavan merkittäviä lasten hyvinvointia edistäviä tuloksia. Myös sellaista, jota ei voida rahassa mitata, sanoo OmaKamu ry:n toiminnanjohtaja Pekka Puukko.

OP Helsinki tekee entuudestaan yhteistyötä HelsinkiMission kanssa pääkaupunkiseudulla, jossa tavoitteena on mm. nuorten yksinäisyyden vähentäminen ja syrjäytymisen ehkäiseminen. Lisäksi pankki tukee lasten ja nuorten liikkumista alueen urheiluseurojen kanssa tehtävän yhteistyön kautta.

OP Helsingin työntekijöitä kannustetaan käyttämään yksi työpäivä vuodessa lasten ja nuorten hyvinvointia edistävään vapaaehtoistyöhön jossakin pankin yhteistyöyhdistyksessä.

– Haluamme innostaa henkilöstöämme pitkäjänteiseen vapaaehtoistoimintaan. Toivomme, että henkilöt löytäisivät omaan elämäntilanteeseensa sopivia vapaaehtoistoiminnan muotoja, esimerkiksi OmaKamun aikuisena Kamuna, Viitanen toteaa.


LISÄTIETOJA

Niina Afflecht, viestintä, OP Helsinki
p. 050 506 7642, niina.afflecht@op.fi

Pekka Puukko, toiminnanjohtaja, OmaKamu ry
p. 050 543 8383, pekka.puukko@omakamu.fi


op logo.jpg

OP Helsinki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki, jolla on 9 toimipistettä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. OP Helsingillä on yli 400 000 asiakasta, joista yritysasiakkaita on yli 35 000. OP Helsinki palvelee asiakkaitaan yli 600 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin.

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.