OmaKamun kesävinkit 2021

OmaKamun tiimi kokosi komean kattauksen kesävinkkejä pääkaupunkiseudulle, Lahteen ja Hämeenlinnan seudulle. Tekemistä löytyy säästä huolimatta kaikenkokoisille Kamuille. Useat kohteet ovat maksuttomia tai tarjoavat esimerkiksi ilmaisia vierailupäiviä kesäkauden aikana.

Miltä kuulostaisi sienet tutuiksi -retki Vantaalla tai maksuton kanootin varaus roskien keräämistä vastaan? Espoossa voit kokeilla esimerkiksi maksuttomia ulkopakohuonepelejä. Aina voi myös kilauttaa Liikuntaluuriin Helsingin alueella ja kysyä lapsille sopivista liikuntavinkeistä.

Lahdessa voi hypätä esimerkiksi Puksu-kaupunkijunan kyytiin tai kiivetä näköalatorniin. Päiväretkikohteeksi voi valita vaikka Vääksyn, joka on täynnä tekemistä.

Tiesitkö, että Hämeenlinnassa on 105 leikkipuistoa ja yli 20 julkista veistosta? Maisemia voi ihailla esimerkiksi kaupungin vapaasti käytettävien soutuveneiden kyydistä ja syyskuun alussa tarjolla olisi lasten taidefestivaali Hippalot.

Kaupungeista löydät myös paljon vaihtelevia luontoreittejä ja mahdollisuuksia nauttia päivästä vesistöjen äärellä. Ei myöskään pidä unohtaa kirjastojen tarjontaa tai seikkailua, joka voi alkaa vaikka omasta kotipihasta.

Ajankohtaiset tiedot aukioloajoista, mahdollisista rajoituksista ja yksityiskohdista kannattaa tarkistaa aina kohteiden omilta sivuilta ennen retkeä. Lataa vinkit mukaan ja vinkkaa myös kaverille!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.