Kesäretket 2021

Poneja, pupuja ja paljon hymyä! Kamut ja PikkuKamut pääsivät pitkästä aikaa kokoontumaan kesäretkien merkeissä pääkaupunkiseudulla ja Lahdessa, kun innokkaat retkeilijät suuntasivat tutustumaan eläimiin ja toisiinsa. Kamut pääsivät vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan toisiinsa myös Espoon Vasikkasaaren vierailulla.

Pääkaupunkiseudun kesäretket suuntautuivat Hyvinkään Hetkitallille 12.6. ja 19.6. PikkuKamut pääsivät kokeilemaan harjaamista ja ratsastusta sekä tutustuivat kotieläinpihan muihin asukkaisiin. Erityisesti Iivari-poni ja Mustikka-kissa saivat osakseen ihailua ja rapsutuksia. Retkeilyn lomassa nautittiin lounasta ja jäätelöä. Päivän aikana saattoi myös löytää uuden kaverin, jonka kanssa istua ja jakaa kokemuksia paluumatkalla. 

Lahdessa retkeiltiin 12.6., kun Kamut ja PikkuKamut suuntasivat Vuolenkoskelle Iittiin Kilkkilän Farmille eläimiä syöttämään ja rapsuttamaan. Halukkaat pääsivät ratsaille koittamaan taitojaan. Retkellä nähtiin monenlaisia maatilan eläimiä, muun muassa aasi, poroja ja strutsikin. Eläinten ihastelun ohella oli mukava nauttia grillikahvilan ruokaa ja tietysti jäätelöt jälkkäriksi. ”Olipa kiva päivä ja kaikki meni hyvin”, kuului palautetta!

Espoon Kamut retkeilivät 17.6. Isossa Vasikkasaaressa osana Ejy ry:n ja Espoon kaupungin vapaaehtoisten virkistyspäivää. OmaKamun porukka vaihtoi kuulumisia yhteisellä iltapiknikillä ja kävelylenkillä saaren ympäri. Kaunis ilta, maistuvat eväät ja mukavia Kamuja: niistä on hyvä retki tehty!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.