OmaKamu Davis Cup- maaottelussa

OmaKamu oli näyttävästi esillä 17.9.-18.9. pidetyssä Suomen ja Intian välisessä Davis Cup- maaottelussa. Suomen ottelut sujuivat iloisissa merkeissä ja myös Kamu-parit viihtyivät kisakatsomossa. 

Itse ottelu päättyi Suomen riemukkaaseen 3-1 voittoon ja monelle viikonlopusta keskeisenä seikkana jäi mieleen kannustamisen tärkeys. Suomen pelaajat kertoivat ottelun jälkeen, miten tärkeää oli kuulla yleisön kannustusta kesken ottelun. Kannustus tuntui tärkeältä varsinkin nyt, kun peleissä ei pitkään aikaan ole ollut paikalla yleisöä. Kannustaminen on myös OmaKamu-toiminnan ja Kamu-suhteiden ytimessä. OmaKamu-toiminnassa vapaaehtoinen aikuinen lähtee ystäväksi eli Kamuksi lähialueen lapselle tai nuorelle. Kamu on luotettava aikuinen, joka voi oman esimerkkinsä avulla auttaa lasta oivaltamaan uusia asioita sekä huomaamaan omat voimavaransa. Tärkeää on saada hyvä mieli tapaamisesta ja tuoda hymy myös toisen kasvoille. Kannustetaan toisiamme kentällä ja kentän ulkopuolella!

OmaKamun ja Suomen Tennisliiton tänä vuonna alkaneessa yhteistyössä korostetaan vastuullisuutta ja liikunnan positiivisia vaikutuksia. Osana yhteistyötä järjestetään rentoja liikunnallisia tapahtumia toiminnassa mukana oleville lapsille ja aikuisille. OmaKamu-toiminnassa on alkuvaiheesta lähtien ollut mukana miesten maajoukkuekapteeni Jarkko Nieminen ja vuodesta 2019 lähtien myös naisten maajoukkuekapteeni Emma Laine

Lämmin kiitos Suomen Tennisliitolle OmaKamu-toiminnan näkyvyyden tukemisesta sekä mahdollisuudesta pääkaupunkiseudun Kamu-pareille tulla katsomaan huipputennistä ja kannustamaan Suomen joukkuetta!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.