Valtakunnallinen syysretki

OmaKamun valtakunnallinen syysretki suuntautui tänä vuonna Hyvinkäälle. Lauantaina 25.9. SeikkailuSveitsi – puisto täyttyi innokkaista retkeläisistä. Paikalla oli Kamu-pareja pääkaupunkiseudulta, Lahdesta ja Hämeenlinnasta, yhteensä melkein 100 seikkailijaa.

Päivän aikana retkeilijät saivat valita mitä kaikkea halusivat kokeilla. SeikkailuSveitsin puolella pääsi testaamaan erilaisia köysiratoja ja haastamaan ketteryyttään. SuperPark Sveitsi puolestaan oli täynnä erilaisia sisäaktiviteettejä. Pieni sade ei haitannut iloista tunnelmaa ja suurin osa pareista kokeili sekä kiipeilyä että erilaisia pelejä sisätiloissa. Retkeilypäivään sopiva hodarilounas maistui ja kotimatkalle lähti iloisia sekä väsyneitä seikkailijoita. Parasta palautetta työntekijöille olivat innostuneet hymyt ja retkestä punertuneet posket. Kiitos kaikille mukana olijoille, toivottavasti nähdään taas pian uusien seikkailujen merkeissä.

OmaKamu järjestää vuosittain useita erilaisia tapahtumia, jotka ovat maksuttomia Kamu-pareille ja mahdollistavat uuden kokeilun yhdessä muiden kanssa. OmaKamu-toimintaa on tarjolla pääkaupunkiseudulla, Lahdessa sekä Hämeenlinnassa ja valtakunnalliset tapahtumat kokoavat yhteen kaikkien alueiden Kamu-pareja sekä työntekijöitä.

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.