OmaKamu-toiminta Tampereelle

OmaKamu-toiminta käynnistyy tänä keväänä Tampereella. Ensimmäiseksi OmaKamu-toimintaan etsitään työntekijää, joka huolehtii paikallisen toiminnan organisoinnista. Pääset tutustumaan tehtävään tästä.

Perjantaina 14.1.2022 Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry:n ja OmaKamu ry:n  toiminnanjohtajat keskustelivat toimenpiteistä, joilla OmaKamu-toiminta päästään starttaamaan Tampereella STEA:n projektirahoituksella. Työ toiminnan tuomiseksi Tampereen alueelle on ollut pitkäjänteistä ja käynnistysneuvotteluissa on alusta lähtien ollut mukana myös Tampereen kaupunki. OmaKamu-toiminnan tarve alueella tunnistettiin heti ja asiat etenivät, kun erinomaiseksi yhteistyökumppaniksi löytyi MLL Hämeen piiri ry. ”Odotukset ovat korkealla, nyt on mainio tilanne käynnistää OmaKamu-toiminta Tampereella”, toteaa OmaKamu ry:n toiminnajohtaja Pekka Puukko.

MLL Hämeenpiirin toiminnajohtaja Päivi Meduri jatkaa yhteistyön aloittamisesta: “Mannerheimin lastensuojeluliitto on kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. MLL:n arvot istuvat hyvin yhteen OmaKamu toiminnan kanssa ja tavoitteemme tukevat toinen toisiaan. Ennaltavahvistava toiminta on erityisen tärkeää ja tukee lasten ja perheiden hyvinvointia. Lisäksi näen tämänkaltaisen uuden, laajaan yhteistyöhön perustuvan verkostomaisen toimintamallin ja yhteistyömuodon hyvin mielekkäänä ja vaikuttavana tapana toimia. Ilolla lähdemme MLL:n Hämeen piirissä tätä yhteistyötä edistämään!”

Pekka Puukko ja Päivi Meduri Tampereella.


Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.