Liity kannatusjäseneksi – kiitokseksi kirjalahja

40 ensimmäistä, jotka liittyvät OmaKamun kannatusjäseneksi kampanjaviikon 24.10.- 31.10.2022 aikana, saavat kiitokseksi kirjalahjan. OmaKamu on esittelemässä toimintaa Helsingin kirjamessuilla ja juhlistamme viikkoa teemaan sopivalla kampanjalla. Kiitos, kun olet mukana tukemassa toimintaa!

Lapset tarvitsevat aikaamme. OmaKamu-toiminnassa aikuinen lähtee ystäväksi eli Kamuksi lähialueen lapselle tai nuorelle. Kamu on aikuinen rinnalla kulkija, jonka tukeen lapsi voi luottaa arjen haasteiden keskellä. Kamu ja lapsi tapaavat säännöllisesti muutaman kerran kuukaudessa yhteisten harrastusten merkeissä.

Tapaamisten myötä lapsi laajentaa elämänpiiriänsä, tutustuu uusiin ihmisiin ja oppii luottamaan heihin. Tuloksena syntyy ainutlaatuisia ystävyyssuhteita, kasvutarinoita ja elämäniloa. Jäsenyys on yksi tapa tukea OmaKamu-toimintaa ja auttaa meitä mahdollistamaan läsnäolevan aikuisen aikaa mahdollisimman monella lapselle ja nuorelle.

Kirjoja ja Kamuja

40 ensimmäiselle lahjoitettava kirja on OmaKamu ry:n hallituksen puheenjohtaja Erkki Böösin käsialaa. Pitkän uran pankki- ja finanssimaailmassa tehnyt Erkki Böös tutustui työelämänsä alkuvaiheessa poliisityöhön. Varatuomariksi opiskellut juristi ehti tehdä vuoden töitä Kankaanpään apulaisnimismiehenä ja tuurauksia Naantalin poliisimestarina ennen pankkimaailmaa. Nimi tappolistalla -dekkarin teksteissä voi aistia kirjoittajalle tärkeän lasten ja nuorten tukitoiminnan syvät ajatukset. Ketään ei saisi jättää yksin.

— Tärkeä harrastukseni on OmaKamu ry. Suomessa on paljon lapsia ja nuoria, joilta puuttuu riittävä läheisten tukiverkko. OmaKamu-koulutuksen käynyt vapaaehtoinen aikuinen kulkee rinnalla ja tukee lasta pitkäkestoisesti nuoreksi aikuiseksi. Olen ollut Kamuna Joonalle jo vuodesta 2014 ja toimin myös OmaKamu ry:n hallituksen puheenjohtajana. Ohjaan kirjani tuoton lyhentämättömänä tähän tärkeään lasten tukitoimintaan, Böös kertoo. Kirjaan ja kirjoittajaan pääset tutustumaan tästä.

Kuinka voin osallistua kampanjaan?

Kannatusjäsenyys on 30€ ja sen voi maksaa kolmella eri tavalla.

 1. MobilePay lahjoitus

  Ota käyttöön tai avaa MobilePay applikaatio ja valitse summa. Valitse numeroksi 81637. Lahjoitus veloittuu pankkitililtäsi tai kortiltasi MobilePayn käyttöehtojen mukaisesti.

 2. Tilisiirto

  Tilinumero: FI12 5723 0220 3667 23 (OKOYFIHH)

  Saaja: OmaKamu ry

  Viite/viesti: Kannatusjäsen

 3. Stripe maksupalvelu

  Voit myös maksaa kortilla Stripe maksupalvelun kautta. Pääset palveluun tästä.

Maksunvälittäjänä toimii Stripe. Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä. Stripe veloittaa lahjoituksesta palvelumaksun 1,4% + 0,25€.

Miten saan kirjalahjan?

Kirjan voit saada kahdella eri tavalla:

Helsingin kirjamessuilta. Jos olet tulossa Helsingin kirjamessuille 27.10-30.10.2022 voit tulla tervehtimään OmaKamua näyttelyalueelle osastolle 7n135. Näytä kuitti maksustasi ja saat kirjan mukaasi. Kirjan tekijä Erkki Böös on OmaKamun osastolla tavattavissa pe 28.10. klo 18-19.

Kotiin toimitettuna. Voit osallistua kampanjaan myös kotisohvalta. Kun olet maksanut jäsenyyden, lähetä osoitteesi ja nimesi sähköpostitse osoitteeseen omakamu@omakamu.fi. Lähetämme kampanjaviikon jälkeen kirjan sinulle. Lähetämme kirjoja vain Suomen sisällä. Emme säilytä tai käytä henkilötietoja muihin tarkoituksiin.

Kiitos, kun olet mukana!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.