Helsingin kirjamessut 2022 – OmaKamun ohjelma

Helsingin kirjamessut järjestetään tänä vuonna 27.10.-31.10.2022. OmaKamu on esittelemässä toimintaa näyttelyalueen osastolla 7n135. Tervetuloa tervehtimään tiimiä, tutustumaan toimintaan ja tapaamaan mielenkiintoisia vierailijoita.

Koko messujen ajan OmaKamun pisteellä pääsee tutustumaan toimintaan ja juttelemaan työntekijöiden sekä vapaaehtoisten Kamujen kanssa. Voit myös tulla mukaan kirjoittamaan esimerkiksi jatkotarinaa ystävyydestä. Viikon aikana voit myös lähteä OmaKamun kannatusjäseneksi ja annamme sinulle kiitokseksi kirjalahjan. Nimi tappolistalla -dekkarin on kirjoittanut OmaKamu ry:n hallituksen puheenjohtaja ja vapaaehtoinen Kamu Erkki Böös. Lue lisää kirjakampanjasta täältä. Kiitos, kun olet mukana.

Tervetuloa tutustumaan myös kiinnostaviin vierailijoihin.

Torstai 27.10.

Valitettavasti joudumme perumaan Jarkon vierailun. Ilmoitamme OmaKamun kanavissa jos vierailu saadaan onnistumaan myöhemmin.

Klo 14:00 vieraana Jarkko Nieminen

Tule tervehtimään tennislegendaa ja keskustelemaan miksi Jarkko on useiden vuosien ajan antanut aikaansa OmaKamu-toiminnan tukemiseen. Jarkko on ollut mukana esimerkiksi OmaKamun tennistapahtumissa ja tekemässä toimintaa näkyväksi.

Perjantai 28.10.

Klo 18:00 vieraana Erkki Böös

OmaKamu ry hallituksen puheenjohtaja Erkki Böös kertoo lisää dekkaristaan Nimi tappolistalla, jonka 40 ensimmäistä kannatusjäseneksi liittyvää saa kiitokseksi mukaansa. Lähde kannatusjäseneksi ja nappaa samalla kirjalahjaan nimmari.

Lauantai 29.10.

Klo 16:00 vieraana Pirkko Lahti

Pitkän uran psykologian parissa tehnyt Pirkko on kirjamessuilla esittelemässä myös hänen elämäntyöstään kertovaa Kuuntelija-elämäkertaa. Tule tervehtimään ja keskustelemaan kuinka suuri merkitys vapaaehtoisella Kamulla, turvallisella aikuisella, on lapsen elämässä. Pirkko Lahti on myös yksi OmaKamu ry:n perustajajäsenistä.

Sunnuntai 30.10.

Klo 13:00 vieraana Emma Laine

Tule moikkaamaan tennistähteä ja juttelemaan miksi Emma on antanut aikaansa OmaKamu-toimintaan jo useiden vuosien ajan.


Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.