Tue OmaKamu-toimintaa

Lapset ja nuoret tarvitsevat läsnäoloamme. OmaKamu-toiminnan tavoitteena on, että yhä useampi turvallista aikuista elämäänsä kaipaava lapsi ja nuori löytäisi itselleen sopivan Kamun. OmaKamu-toiminta edistää välillisesti koko perheen hyvinvointia ja tuo iloa myös vapaaehtoisten Kamujen elämään.

Lahjoittaminen OmaKamulle onnistuu nyt myös helposti ja turvallisesti MobilePayn kautta numerolla 81637. Jos MobilePay ei ole vielä tuttu, täältä löydät ohjeet käyttöönottoon ja sovelluksen lataukseen. Toimintaa voi tukea myös tilisiirrolla tai Stripe-maksupalvelun kautta. Maksutapojen ohjeet löydät täältä.

Voit valita seuraavista vaihtoehdoista itsellesi sopivimman tavan tukea OmaKamua:

Kuvassa on sinisellä taustalla avattuna kolme eri OmaKamu-toiminnan tukemisen tapaa: lahjoitus, jäsenyys ja yhteisöjäsenyys.

  1. Lahjoita haluamasi summa. Voit valita itsellesi sopivan rahamäärän tai aloittaa yhteiskeräyksen merkkipäiväsi kunniaksi. Keräyksen aloittaminen onnistuu esimerkiksi Facebookissa, jossa voit luoda oman profiilisi kautta varainkeruukampanjan. Voimme keskustella myös yhdessä keräyksen järjestämisestä.

  2. Liity OmaKamun jäseneksi 30 euron vuosimaksulla. Voit seurata OmaKamun kuulumisia tilaamalla etusivun kautta uutiskirjeen, jonka kautta saat kuukausittain sähköpostiin kuulumisia toiminnasta.

  3. Yhteisöjäsenyys on tarkoitettu yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Sadan euron vuosimaksun jäsenyydellä saa myös äänen OmaKamun kokouksissa. Ota yhteyttä liittyäksesi yhteisöjäseneksi. Voimme myös yhdessä sopia tarkemmin, mikä on juuri teille sopiva tuen määrä.

Kiitos, että olet mukana tukemassa kanssamme lapsia ja nuoria!
 

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.