Dekkarin tuotto OmaKamu-toiminnan tukemiseen

OmaKamu-toiminnassa vuodesta 2014 mukana ollut Erkki Böös julkaisi keväällä ensimmäisen dekkarinsa. Tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä OmaKamu yhdistykselle.

– Tärkeä harrastukseni on OmaKamu ry. Suomessa on paljon lapsia ja nuoria, joilta puuttuu riittävä läheisten tukiverkko. OmaKamu-koulutuksen käynyt vapaaehtoinen aikuinen kulkee rinnalla ja tukee lasta pitkäkestoisesti nuoreksi aikuiseksi. Olen ollut Kamuna Joonalle jo vuodesta 2014 ja toimin myös OmaKamu ry:n hallituksen puheenjohtajana. Ohjaan kirjani tuoton lyhentämättömänä tähän tärkeään lasten tukitoimintaan, Böös kertoo.

Kirjoittaja Erkki Böös

-Olen harrastanut kirjoittamista aina. Ensimmäinen muistamani tuotos on Toejoen kansakoulun raittiusviikon avauspuhe. Se löytyi vintiltä, pituus 3 ½ vihkoriviä, Böös muistelee. Pitkän uran pankki- ja finanssimaailmassa tehnyt Erkki ”Eke” Böös kasvoi Porin Puuvilla tehtaan kupeessa ja tutustui työelämänsä alkuvaiheessa poliisityöhön. Kirjan teksteissä voi aistia kirjoittajalle tärkeän lasten ja nuorten tukitoiminnan syvät ajatukset. Ketään ei saisi jättää yksin. Luovuus yhdistää myös Kamu-paria. Kirjoittajan PikkuKamun välineiksi valikoituvat usein maalit ja Joonan taideteoksia on päästy ihailemaan esimerkiksi OmaKamun glögijuhlassa osana lasten ja nuorten taidenäyttelyä.

Voit lukea lisää ja tilata dekkarin täältä.

Kirjanjulkaistutilaisuus järjestetään 8.6. klo 17, ROSEBUD, Kaisa-talo, Kaisaniemenkatu 5, Helsinki. Tilaisuus on kaikille avoin, tervetuloa paikanpäälle tai seuraamaan livelähetystä.

Antoisaa kirjakevättä kaikille!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.