OmaKamu-kävely 2022 järjestetään yhteistyössä Commun kanssa

Meistä jokaisella on taitoja ja kokemuksia, joista voi olla apua toisille. Commu on ilmainen auttamisen sovellus, jossa voit pyytää ja antaa apua lähialueellasi. Naapuriapua, vertaistukea, juttuseuraa… Jokaisen avun tarve on tärkeä ja jokaisen avulla on merkitystä. OmaKamu on sopinut yhteistyösopimuksen Commun kanssa ja nyt yhdessä edistämme auttamisen kulttuuria. Ensimmäisenä yhteistyössä järjestämme OmaKamu-kävely -tapahtuman heinäkuussa, jonka aikana kannustamme kävelemään lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta!

Lataa Commu sovelluskaupastasi!

OmaKamun ja Commun yhteistyön ensimmäinen toimi on 4.-10.7. järjestettävä OmaKamu-kävely -tapahtuma. ”Lähdemme edistämään vapaaehtoistoimintaa OmaKamun kanssa ja ensimmäinen konkreettinen askel on ottaa askel! Olemme mukana järjestämässä OmaKamu-kävely -tapahtumaa heinäkuussa ja voit käyttää Commua löytääksesi kaverin kävelemään tempauksessa”, kertoo Karoliina Kauhanen, Commun yksi perustajajäsenistä.

Commun ja OmaKamun välinen yhteistyö tuntuu luontevalta, sillä kummankin toiminnan taustalla on auttamisen merkityksellisyyden sanoma. OmaKamulla Kamuksi voi ryhtyä kuka vain vastuullinen ja turvallinen aikuinen, jolla on aikaa tavata PikkuKamua eli lähialueen lasta tai nuorta säännöllisesti. Eli läsnäolo riittää, eikä tarvitse olla kokemusta lasten kanssa työskentelystä.

Commulla on toiminnan pohjalla sama ajatus: jokaisella meillä on taitoja ja kokemuksia, joiden myötä voimme olla auttamassa toisiamme. ”Yhteistyö Commun kanssa on innostavaa. Hienoa, että voimme omilla osaamisaloillamme tehdä mielekästä yhteistyötä lapsiperheiden tukemiseksi”, OmaKamun toiminnanjohtaja Pekka Puukko kommentoi.

Kuva on otettu olkapään yli, eikä henkilöstä näy kuin sumeasti osa päätä. Hänellä on käsissään puhelin, jossa on auki sovellus. Sovellusnäkymässä on kartta, jossa on vihreitä ja vaaleanpunaisia täpliä ympäriinsä.


Päätapahtuma Otaniemessä 10.7.

OmaKamu-kävelyn tapahtumaviikko järjestetään heinäkuussa 4.-10.7. ja se päättyy sunnuntain päätapahtumaan Otaniemen urheilukentällä Espoossa 10.7. Paikan päällä jatketaan viikon teemalla eli kävellään yhdessä. Tapahtuma on kaikille avoin. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan kävelyyn ja muuhun oheistoimintaan Otaniemessä.

”Meillä yhteinen tahto luoda ihmisten välille lämpimiä kohtaamisia, jotka parantavat niin lasten kuin aikuisten hyvinvointia”, Pekka kuvailee yhteistyötä ja auttamisen merkitystä.

Lataa Commu sovelluskaupastasi ja tule mukaan OmaKamu-kävelyyn kävelemään lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta 4.-10.7.

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.