Puuhaa kesälle: kesävinkit 2022!

OmaKamun toiminnanohjaajat ovat keränneet tämän kesän kiinnostavimmat puuhat Kamu-pareille valmiiksi yhteen paikkaan! Tekemistä riittää varmasti monelle eri tapaamiskerralle PikkuKamun kanssa.

Kuvassa nainen ja tyttö ovat kesäisessä maisemassa. Taustalla on kalliota ja koivuja ja he katselevat yhdessä maitohorsmia.

Kesällä on tarjolla monenlaista tekemistä ulkona ja sisällä: maatiloja, joissa pääsee maksutta ihastelemaan eläimiä, minigolfia, museoita tai vaikka lentokoneiden ihastelua. Mukana on vanhoja, hyviksi todettuja vinkkejä, mutta myös paljon uusia ideoita, joissa riittää tekemistä moneksi päiväksi. Tänä vuonna on myös koottu muutama puuha, jotka eivät ole paikkaan sidonnaisia. Niitä voi siis tehdä paikasta riippumatta vaikka mökillä!

OmaKamu toivottaa mukavaa ja aurinkoista kesää kaikille!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.