Vapaaehtoistoiminnan infoilta Vantaalla 21.9.

Hei kaikki vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet. Nyt olisi mahdollisuus tutustua monipuolisiin vapaaehtoistehtäviin Vantaan alueen perheiden parissa. Koivukylän avoin kohtaamispaikka ja OmaKamu järjestävät yhteisen vapaaehtoisten infoillan 21.9. klo 17-18:30 Kohtaamispaikassa Vantaalla.

Illan aikana kuulet OmaKamun ja Koivukylän avoimen kohtaamispaikan toiminnasta, erilaisista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista ja voit nauttia iltapalaa yhdessä kanssamme. Iltaan osallistuminen ei vielä sido sinua mihinkään.

KOIVUKYLÄN AVOIN KOHTAAMISPAIKKA

Perheiden omasta kohtaamispaikasta löytyy jokaiselle oma tapa olla mukana. Voit tulla ideoimaan toimintaa perheille, auttaa koululaisia läksyissä, olla leikittäjänä lapsille vanhempien hengähdyshetkien ajalle tai pitää myös vaikka yksittäisen askartelu-, jumppa- tai lauluhetken!

Kohtaamispaikan vapaaehtoiseksi voit tulla yksittäistä tapahtumaa varten tai säännöllisesti oman elämäntilanteesi mukaan.

OMAKAMU

Kamu on aikuinen ystävä, joka tapaa lasta, eli omaa PikkuKamuaan noin pari kertaa kuukaudessa molempia kiinnostavan tekemisen, läsnäolon ja juttelun merkeissä. Kamuksi sopii ihan tavallinen aikuinen ihminen, jolla on halua ja voimavaroja olla mukana aikuista tarvitsevan lapsen elämässä. Kamu-suhde vaatii sitoutumista, mutta OmaKamu-yhdistys ja Kamu-verkosto ovat aina tukenasi. Seuraava koulutus Vantaalla pidetään lokakuussa ja Helsingissä syyskuussa ja marraskuussa. Lue lisää OmaKamu-koulutuksista.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan uusien vapaaehtoisten iltaan kuulemaan lisää, tapaamaan toisia vapaaehtoisia ja ehkäpä löytämään uuden merkityksellisen harrastuksen itsellesi vapaaehtoistoiminnasta!

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Hannalta 18.9. mennessä, hanna.karosto@omakamu.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista allergioista tai ruokavaliostasi, jonka voimme ottaa huomioon illan suunnittelussa.

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.