Anna aineeton lahja

Haluaisitko ilahduttaa läheistäsi ja antaa merkityksellisen lahjan? Tänä vuonna lasten ja nuorten hyvinvointia edistävää pääkaupunkiseudun OmaKamu-toimintaa voi tukea aineettomalla lahjalla. Lue lisää lahjoitusten käyttämisestä, osta lahja ja lataa halutessasi sähköinen tervehdys. Kiitos, kun olet mukana mahdollistamassa läsnäoloa ja kohtaamisia myös ensi vuonna.

OmaKamu-toiminnassa aikuinen lähtee ystäväksi eli Kamuksi lähialueen lapselle tai nuorelle. Kamua tarvitaan, kun lapsi kaipaa aikuisen aikaa ja tukea tai kokee olevansa yksinäinen. Yleisimmin Kamu-suhde aloitetaan lapsen ollessa 4–14-vuotias. 

Olemme valinneet aineettomien lahjojen kohteeksi Kamu-parien retket luonnossa ja yhdessä ulkoillen vuonna 2024. Yhteiset tapahtumat ovat toivottuja ja tärkeitä monesta eri syystä. Retket mahdollistavat uudet kokemukset varallisuudesta riippumatta. Yhteisissä tapahtumissa sekä Kamut että PikkuKamut pääsevät myös tutustumaan toisiinsa. Jos lapsi tai nuori kokee yksinäisyyttä, yhteisissä tapahtumissa ympärillä on turvallisia aikuisia ja mahdollisuus olla osa porukkaa.

Miten ostan aineettoman lahjan?

Voit ostaa yhden lahjan 25 eurolla tai valita vapaasti haluamasi summan. Lahjan voit maksaa kahdella eri tavalla.

MobilePay: Ota käyttöön tai avaa MobilePay applikaatio ja valitse haluamasi summa. Valitse numeroksi 81637. Kirjoita kommentiksi OmaKamu retkelle. Lahjoitus veloittuu pankkitililtäsi tai kortiltasi MobilePayn käyttöehtojen mukaisesti.

Tilisiirto: Tilinumero: FI12 5723 0220 3667 23 (OKOYFIHH) Saaja: OmaKamu ry Viite/viesti: OmaKamu retkelle.

Kiitos tuestasi – lataa sähköinen tervehdys lahjansaajalle

Maksun jälkeen voit halutessasi ladata ja lähettää sähköisen tervehdyksen lahjansaajalle. E-kortteina on kaksi erilaista vaihtoehtoa.

Vaihtoehto 1:

Vaihtoehto 2:


Poliisihallitus on myöntänyt OmaKamu ry:lle rahankeräysluvan, joka on toistaiseksi voimassa koko Suomen alueella, Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Rahankeräysluvan numero: RA/2021/241

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.