Hämeenlinnan OmaKamu-toiminta laajenee

OmaKamun ja Hämeen Setlementin tiimit ovat innoissaan tänä vuonna toteutuvasta mahdollisuudesta laajentaa OmaKamu-toimintaa Hämeenlinnan alueella. Toivotamme myös tervetulleeksi vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin Elisa Jokisen.

”Hämeenlinnassa toiminta käynnistyi ensimmäisenä pääkaupunkiseudun ulkopuolisena kaupunkina Hämeen Setlementin koordinoimana syksyllä 2016. Siitä lähtien lapsilla on myös Hämeenlinnassa ollut mahdollisuus saada koulutettu aikuinen kaveri eli Kamu oman elämänsä pitkäaikaiseksi tueksi”, kertoo OmaKamu ry:n toiminnanjohtaja Pekka Puukko.

 ”Työ antaa minulle väylän olla osana positiivista muutosta ja haluan tarjota vapaaehtoisille Kamuille tukea, ohjausta ja mahdollisuuksia toteuttaa arvokasta tehtäväänsä ystävänä,” Elisa pohtii.

Matka vapaaehtoiseksi ystäväksi alkaa OmaKamu-koulutuksella. Seuraava koulutus starttaa Hämeenlinnassa syyskuussa. Uusia vapaaehtoisia todella tarvitaan, koulutus on hyvä paikka tutustua toimintaan keskustelevassa ilmapiirissä hyvässä porukassa. Tervetuloa mukaan merkitykselliseen vapaaehtoistoimintaan.

Hämeenlinnan OmaKamu-toiminnasta voit olla yhteydessä Elisaan. Koko tiimiin pääset tutustumaan tästä.

Elisa Jokinen
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori elisa.jokinen@hameensetlementti.fi
p. 050 591 8524

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.