Kutsumme sinut tekemään hyvää – syyskuun Hyväntekeväisyysillallinen

Järjestämme 28.9.2023 Hyväntekeväisyysillallisen ravintola Sipulissa Helsingissä. Illallinen on yksi monista tavoista tukea OmaKamu-toimintaa ja haluamme kutsua sinut mukaan tekemään hyvää. Tuotot ohjataan suoraan OmaKamu-toimintaan pääkaupunkiseudulla.

OmaKamu-toiminnasta hyötyvät lapset, heidän perheensä ja mukana olevat vapaaehtoiset. OmaKamu-toiminnan vaikutuksista on kokemuksia jo 10 vuoden ajalta ja haluamme tarjota ainutlaatuisia ystävyyssuhteita, kasvutarinoita ja elämäniloa myös tulevaisuudessa.

Vuoden 2023 alussa toiminnan piirissä on yli 160 lasta ja aikuista valtakunnallisesti Suomessa. Pelkästään pääkaupunkiseudulla aikuista Kamua odottaa yli 100 lasta. Jotta voimme tarjota mahdollisimman monelle lapselle turvallisen aikuisen pitkäaikaista tukea, tarvitsemme lisää resursseja.

Mitä: Hyväntekeväisyysillallinen – tue lasten ja nuorten hyvinvointia edistävää OmaKamu-toimintaa. Illan aikana livemusiikkia, huutokauppa ja arpajaisia. Musiikista vastaavat Itä-Helsingin musiikkiopiston pianistit ja The Voice of Finlandista tuttu Emilia Virlander. Kunniavieraina vapaaehtoisena Kamuna ja OmaKamun hallituksessa toimiva Petri Varis ja OmaKamu-toimintaa alusta asti tukenut ja kannustanut Jarkko Nieminen. Illalliselle voi varata paikan, joka maksaa 150 € tai pöydän 1000 €

Missä: Ravintola Sipuli, Helsinki.

Milloin: 28.9.2023. Kello 19.00-22.00. Ovet aukeavat 18:30.

Ilmoittautumiset ja kysymykset: pekka.puukko@omakamu.fi

OmaKamu-toimintaa voi tukea monella eri tavalla. Tutustu lahjoitusmahdollisuuksiin tai kerro meistä omissa verkostoissasi. Arvostamme kaikkea tukea. Kiitos, kun olet mukana matkalla.

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.