#OlenTukena – kampanja alkaa

Lasten ja nuorten parissa tehtävää vapaaehtoistoimintaa tehdään jälleen näkyväksi #OlenTukena -kampanjassa 16.1–22.1.2023. Viikon aikana tukihenkilöiden, tukiperheiden ja aikuiskavereiden tarinoita jaetaan sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #OlenTukena ja  #JagStöder.  

OmaKamu-toiminta ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia aikuisia eli Kamuja, jotka antavat aikaansa ja tukevat lasta tai nuorta lähialueellaan. Kamu on aikuinen rinnalla kulkija, jonka tukeen lapsi voi luottaa arjen haasteiden keskellä. Tapaamisten myötä lapsi laajentaa elämänpiiriänsä, tutustuu uusiin ihmisiin ja oppii luottamaan heihin. 

Kampanjaviikolla kannustamme vapaaehtoisia jakamaan oman tarinansa somessa. Oletko sinä Kamu ja haluaisit jakaa pienen hetken teidän yhteisistä jutuista tai ajatuksiasi?

Näin voit osallistua #OlenTukena – kampanjaan:

Jaa oma tarinasi kuvan kanssa hashtagilla #OlenTukena Instagramissa, Twitterissä, LinkedInissa tai Facebookissa. Voit liittää tarinaan anonyymin kuvan tai käyttää valmista kampanjakuvaa. Kerro postauksessa esimerkiksi yhteisestä muistosta tai siitä, mikä on parasta juuri teidän suhteessa.

Muistathan suojella lapsen tai nuoren anonymiteettia ja julkaista vain kuvia, joista hän ei ole tunnistettavissa. Kuvassa voi olla esimerkiksi elokuvaliput yhteisestä hetkestänne tai lumeenpainetut jalanjäljet. Hetkiä voi postailla someen erityisesti kampanjaviikolla 16.-22.1.2023. Jos kuvaasi saa jakaa eteenpäin OmaKamun kanavissa, merkitse meidät mukaan ja käytä kampanjatunnisteen lisäksi tunnistetta #OmaKamu

Lataa kampajakuva käyttöösi täältä.

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.