OmaKamu Golf 14.8.2024

Tue OmaKamu-toimintaa ja vietä päivä golfin parissa. Tervetuloa OmaKamu Golf -tapahtumaan 14.8.2024.

OmaKamu-toiminnassa vapaaehtoinen aikuinen lähtee ystäväksi lähialueen lapselle tai nuorelle. Kamua tarvitaan, kun lapsi kaipaa aikuisen aikaa ja tukea tai kokee olevansa yksinäinen. Toimintamme ei aiheuta suuria hallintokuluja eikä isolle koneistolle ole tarvetta. Näin ollen pystymme kohdentamaan lahjoitukset lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen. Vuonna 2023 166:lla lapsella tai nuorella on oma vapaaehtoinen ystävä pääkaupunkiseudun alueella. Tarvitsemme tukea, jotta voimme mahdollistaa toiminnan turvallisen kasvun myös tulevina vuosina.

Päivä alkaa Porvoo Golfissa klo 13:00. ja tapahtumaan voi osallistua kahdella eri tavalla. Voit liittyä peliin yksin tai kaverin kanssa. Yksityishenkilön maksu on 90€ per hlö ja se sisältää keittolounaan ennen peliä ja pelin jälkeen hodaribuffan grillistä. Kutsumme mukaan myös yrityksiä. Businesspaketti on 750€ ja sisältää 4 greenfeetä sekä oman nimikkoväylän.

Lisätiedot:
pekka.puukko@omakamu.fi
 +358 505 438 383

 petri.varis@hypoxi.fi 
 +358 40 747 7433

marko.yrttimaa@mysoda.fi
+358 400 465 358

OmaKamu-toimintaa voi tukea monella eri tavalla. Voit lähteä vapaaehtoiseksi ystäväksi, liittyä jäseneksi tai jakaa tietoa OmaKamu ry:n toiminnasta ja hyväntekeväisyystapahtumasta. Kiitos, kun olet mukana!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.