OmaKamu Maailma kylässä -festivaaleilla

Maailma kylässä -festivaali järjestetään Helsingin Suvilahdessa 27.–28.5.2023 la 11–21 su 11–19. Koko perheen tapahtumasta löytyy jokaisella jotakin. Luvassa puhetta, musiikkia, ruokaa ja yli 200 näytteilleasettajaa. OmaKamun löydät festivaalin Mahdollisuuksien torilta paikalta M607.

Mahdollisuuksien torin löydät Sörnäisten rantatien ja Vilhonvuorenkadun kulmasta. Koko viikonlopun ajan pisteellä pääsee tutustumaan OmaKamu-toimintaan ja osallistumaan leffalippujen arvontaan. Maksuttoman festivaalin teemana on tänä vuonna muutosvoima. Aihetta lähestytään muun muassa pohtimalla ruoantuotannon suhdetta ilmastonmuutokseen, vähemmistöjen mahdollisuuksia toimia vaikuttajina sekä politiikan roolia muutosvoimana.

OmaKamu-toiminnan näkökulmasta muutosvoima tarkoittaa ihmisen kykyä tukea toista, usein paljon enemmän kuin aluksi ajatellaan. Vapaaehtoisten aikuisten lapsille ja nuorille antama aika on merkityksellistä ja antaa paljon hyvää kummakin osapuolen arkeen. Tervetuloa keskustelemaan ystävyydestä ja OmaKamu-toiminnasta viikonlopun aikana.

Maailma kylässä -festivaali ei ole mukana arvonnassa ja osallistua voi ainoastaan paikan päällä viikonlopun ajan.

Artikkelin kuva: Tanja Ryhänen

Alueen kartta: https://maailmakylassa.fi/kartta/

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.