OmaKamu tavattavissa toukokuun tapahtumissa

Toukokuussa 2023 OmaKamu-toimintaan ja työntekijöihin pääsee tutustumaan erilaisissa kaikille avoimissa tapahtumissa PK-seudulla. Laita tekemisvinkit taskuun ja tule moikkaamaan meitä.

Taitaja2023-tapahtuma 8.–11.5.2023 Espoossa. Taitaja-kilpailussa ammattiin opiskelevat nuoret kilpailevat SM-mitaleista ammatillisiin perustutkintoihin perustuvissa lajeissa. Kilpailun lisäksi tapahtuma toimii kohtaamispaikkana useille ammatillisen koulutuksen parissa työskenteleville asiantuntijoille sekä näyteikkunana ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneelle tai ammatinvalintaa pohtivalle yleisölle. OmaKamun on mukana tapahtuman järjestötorilla keskiviikkona 10.5. 12:30-17.

Matinraitin kyläkarnevaali 9.5.2023 15-18 Espoossa Matinkylän asukaspuistossa. Kaikille avoimessa tapahtumassa on ohjelmaa kaikenikäisille mm. pomppulinna, satutuokio, puistojuoksutapahtuma. Myynnissä lettuja, makkaraa ja pullakahvia. OmaKamun pisteellä luvassa kasvomaalausta ja jättisaippuakuplia. OmaKamu on osa tapahtuman järjestävää Monitoimiset-verkostoa.

Granipäivän järjestötori Kauniaisissa 25.5. 17-20. Granipäivää juhlistetaan torstaina klo 17 alkaen Kauniaisten keskustassa. Kuten aikaisemmin niin tarjoamme taas markkinahumua, musiikkia, esityksiä ja esittelyjä ja paljon muuta. Granipäivä on lapsiystävällinen tapahtuma. OmaKamun pisteellä mahdollisuus testata taitojaan minigolfissa ja tutustua toimintaan.

Kevätrieha Sininen on! 26.5. 9-11. Vantaan vihertien puistokentän alueella. Lapsille suunnatussa energisessä kevätriehassa lähestytään sinistä teemaa leikkimielisesti taiteen, seikkailun ja liikunnan keinoin. Sininen on myös OmaKamun väri, pue halutessasi päälle jotain sinistä ja tule nauttimaan maksuttomasta tapahtumasta. Luvassa kaikkea mukavaa esimerkiksi taimien istutusta, temppurata ja ilmapalloja. OmaKamun pisteellä pääset kokeilemaan katuliituja.

Maailma kylässä -festivaali Helsingin Suvilahdessa 27.–28.5.2023 la 11–21 su 11–19. Koko perheen tapahtumasta löytyy jokaisella jotakin. Luvassa puhetta, musiikkia, ruokaa ja yli 200 näytteilleasettajaa. OmaKamun löydät festivaalin Mahdollisuuksien torilta paikalta M607.

Meihin voi aina myös olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Katso alueesi työntekijöiden yhteystiedot ja nähdään tai kuullaan pian!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.