Onnistunut Hyväntekeväisyysillallinen järjestetään taas ensi vuonna

Tunnelmallisen Ravintola Sipulin Bankettisali antoi loistavat puitteet OmaKamu ry:n ensimmäiselle Hyväntekeväisyysillalliselle 28. syyskuuta Helsingissä. Illan tavoitteena oli mahdollistaa lisää resursseja jo 10 vuotta lasten ja nuorten hyvinvointia edistävään OmaKamu-toimintaan pääkaupunkiseudulla. Kiitos kaikille illan mahdollistajille ja paikan ostaneille vieraille – oli ilo nähdä sali täynnä OmaKamun ystäviä.

Alkutahdit tilaisuudelle käynnistivät Itä-Helsingin musiikkiopiston pianistit Elena Häsänen ja Lumia Simos. Tila oli koristeltu kauniisti, panostuksesta saamme kiittää OmaKamu ry:n varapuheenjohtajaa Katja Gortsakovaa.

Juhlavieraat siirtyivät pikkuhiljaa omille paikoilleen juontaja Gabriel Airaksisen ohjaamana. Gabriel kertoi koskettavasti siitä, kuinka hän itse olisi tarvinnut pienenä enemmän aikuisten tukea. Myöhemmin hän sai  turvallisia aikuisia elämäänsä, mikä auttoi osaltaan häntä saavuttamaan omia unelmiaan. Tilaisuuden avaussanoissa OmaKamu ry:n toiminnanjohtaja Pekka Puukko toivotti kaikki lämpimästi tervetulleiksi ja kertoi lyhyesti OmaKamun 10 v. taipaleesta. OmaKamu-toiminta on osoittanut tarpeellisuutensa nyt jopa aikaisempaa enemmän.

Kaiken keskiössä ovat alusta asti olleet lapset ja nuoret, joita OmaKamu-toiminnassa kutsutaan PikkuKamuiksi.  “Kamuna kanssa parasta on se, kun saa olla oma itsensä”, kuului yhden toiminnassa mukana olevan PikkuKamun mielipide alkusanojen jälkeen nähdyssä videossa.

Illallisen kuluessa meille esiintyi Voice of Finlandista tuttu Emilia Virlander (kuvassa) Elena Häsäsen säestämänä. Upeat lauluesitykset saivat juhlavieraat herkistymään.

Huutokaupan aarteita ja arpajaisia – reilut 6000 € OmaKamu-toimintaan

Jälkiruoan lomassa juontaja Gabriel Airaksinen käynnisti huutokaupan. Huutokauppakohteet olivat lahjoittaneet illan kutsuvieraat Jarkko Nieminen ja Petri Varis. Huutokauppakohteina oli todelliset keräilyharvinaisuudet, joita kutsuvieraat tulivat esittelemään. Illan aikana myynnissä  oli myös muutamia toiminnanohjaaja Eeva Airikkalan maalauksia.

Petri Variksen (kuvassa vasemmalla) huutokohteena oli hänen pelipaitansa Turun Palloseurassa. Tämä yllätti monet Jokeri-legendan ollessa kyseessä.

Vapaaehtoisena Kamuna sekä OmaKamun hallituksessa toimiva Petri kertoikin, että hänet pyydettiin pelaamaan pari ottelua TPS:ssä erääseen kansainväliseen turnaukseen. 

OmaKamu-toimintaa pitkään tukenut Jarkko Nieminen puolestaan toi huutokauppaan Roger Federeriltä saamansa pelipaidan. Jarkko kertoi erään Rogerille hävityn tenniksen ATP-finaalin jälkeen pyytäneensä tämän pelipaitaa ja luvanneensa lahjoittaa sen jonkin merkityksellisen asian hyväksi. Varsinkin paikalla olleet tennisfanit arvostivat suuresti, kun Rogerin nimikirjoituksin varustettu paita myytiin OmaKamun hyväksi. 

Huutokaupan viimeinen kohde oli tennistunti Jarkko Niemisen kanssa. Tilaisuus päästä pelaamaan Suomen miesten tennisjoukkueen historialliseen menestykseen johtaneen kapteenin kanssa oli selvästi huutajien mieleen. 

Illan kuvaajana toimi Ilkka Vuorinen.

Lämminhenkinen illan päätössanat lausui OmaKamun hallituksen pj. Erkki Böös, joka kiitti kaikkia vieraita, esiintyjiä, Ravintola Sipulia ja illallisen järjestelytoimikuntaa. Kiitokset kuuluvat myös tahoille, jotka mahdollistivat loistavia palkintoja arpajaisiin.

  Arpajaispalkinnoista saamme kiittää:

Lähtiessään moni vieraista kiitti hyvästä tilaisuudesta ja toivoi jatkoa ensi vuonna. Eräs vieraista luonnehti illallista näin: ”lämminhenkistä, kotoisaa mutta ammattilaista, sopivasti ohjelmaa, hyvä sisältö ja esitykset.” Illallisen tuotto OmaKamu-toiminnalle oli reilut 6000 euroa ja onnistuneen illan jälkeen järjestelytoimikunta teki päätöksen järjestää Hyväntekeväisyysillallisen myös ensi vuonna! 

Haluaisitko ensimmäisenä tiedon ensi vuoden tapahtumasta tai voisiko työpaikkasi lahjoittaa esimerkiksi palkintoja? Ollaan yhteydessä matalalla kynnyksellä, viestit ja kysymykset voit osoittaa Pekka Puukolle: pekka.puukko@omakamu.fi 

OmaKamu-toimintaa voi tukea monella eri tavalla kuten lähtemällä vapaaehtoiseksi, lahjoittamalla tai kertomalla meistä eteenpäin. Arvostamme kaikkea tukea, kiitos, kun olet mukana matkalla.

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.