OmaKamu KiVa podcastissa

Viikolla 19 vietettiin Kiintymysvanhemmuusperheet ry:n Lempeän kasvatuksen viikkoa. Tämän vuoden Lempeän kasvatuksen viikolla pohdittiin perhesuhteita ja vuorovaikutusta. Viikon aikana teemaan pääsi tutustumaan myös KiVa podcastin kautta.

OmaKamun vastaava toiminnanohjaaja Sanna Temisevä ja Kamuna toimiva Emilia vierailivat podcastissa kertomassa OmaKamu-toiminnasta ja keskustelemassa perheen ulkopuolisten tuen merkityksestä.

Jakson aikana keskusteltiin esimerkiksi siitä, kuinka perheen ulkopuolinen aikuinen, joka iloitsee mukana lapsen kasvusta ja kehittymisestä, vahvistaa myös lapsen ja perheen välistä vuorovaikutusta. Perheet lähtevät mukaan OmaKamu-toimintaa useasti eri syystä. Yhteyttä voi ottaa matalalla kynnyksellä kynnyksellä ja lähteä rakentamaan yhdessä lapselle läheisverkostoa.

Kamuna toimiva Emilia mainitsi, miten toiminta on vastavuoroista ja ihailtavalla mielikuvituksella varustettu 7- vuotias PikkuKamu tuo paljon iloa hänenkin arkeensa. Tärkeintä on yhdessä vietetty aika eikä se mitä tehdään.

Kuuntele koko jakso Spotifyn kautta. Kiitos Kiintymyssuhdeperheet ry mahdollisuudesta osallistua keskusteluun.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.