REKRY toiminnanohjaajaksi Tampereelle

Etsimme OmaKamu -toiminnanohjaajaa Tampereelle! Työnantajanasi toimii Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ja työn suorittamispaikkana Tampereen toimipiste. Toimintaa ohjaa OmaKamu-toiminnan strategia ja tukenasi sinulla on OmaKamu ry:n yhteistoimintaverkosto.

Haemme joukkoomme lastensuojelualaan perehtynyttä henkilöä OmaKamu -toiminnanohjaajaksi ja kouluttajaksi STEA rahoitteiseen hankkeeseen, jonka toteutusaika on 2022-2024. Tavoitteena on hakea toiminnalle jatkuva rahoitus. Toiminta on alkanut huhtikuussa 2022 ja sitä toteutetaan Tampereella ja ympäristökunnissa yhteistyössä Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan hyvinvointialueen sidosryhmien kanssa.

Tehtävänä on rekrytoida ja kouluttaa vapaaehtoisia aikuisia toimimaan lasten Kamuina (tukihenkilöinä). Toiminnanohjaaja osallistuu myös yhdistyksen sisäiseen ja ulkoiseen viestintään. Toimenkuva sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme: kokopäiväisen työsuhteen, jatkorahoituksen varmistuessa työ voidaan muuttaa vakinaiseksi.
Mahdollisuuden olla kehittämässä laajenevaa OmaKamu-toimintaa, joka lisää lasten ja nuorten hyvinvointia Suomessa. Moniammatillisen tuen työssä onnistumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen sekä mukavan ja innostavan työyhteisön.

Tehtävässä noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta ja palkkausta vaativuusryhmä 5. mukaan + mahdolliset henkilökohtaiset lisät. Lisätietoja toiminnastamme löydät kotisivuiltamme www.hameenpiiri.mll.fi ja www.omakamu.fi

Jos sydämesi sykkii järjestötyölle, pidät kouluttamisesta ja haluat olla mukana kehittämässä lasten ja nuorten hyvinvointia lisäävää toimintaa, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lue koko työpaikkailmoitus tästä ja hae mukaan 20.6.2023 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.