Tekemisvinkkejä kesään

Koulut ovat jälleen päättyneet ja kesäloma koittanut. Kesällä on hyvä levätä ja olla joutilaana. Hetkiin, joihin kaipaat kesäpuuhaa, koostimme kattavan paketin erilaisia vinkkejä PK-seudulla. Vinkit on tehty OmaKamu-toiminnassa mukana olevien Kamu-parien ja perheiden iloksi mutta ideat sopivat kenen tahansa kesäisiin seikkailuihin.

Luonnossa riittää ihmeteltävää, kurkkaa listasta ideoita eläinpihoista tai seikkailuista saaristoon. Museot ja erilaiset kulttuuritapahtumat tarjoavat tekemistä säästä riippumatta. Myös liikunnan ilosta voi nauttia yhdessä monella eri tavalla. Lähtisitkö suunnistamaan helpoille lasten rasteille tai testaamaan frisbeegolfia? Monesti seikkailu voi löytyä vapaasti leikkien ja tutkien, oletko jo tutustunut ilmaisiin ulkopakohuonepeleihin tai maisemakukkapeltoihin? Aina ei tarvitse lähteä kauas, esimerkiksi katuliiduilla taiteilu tai roskien kerääminen kävelyllä ei vaadi tiettyä aikaa tai paikkaa.

OmaKamun tiimi toivottaa kaikille rentoa ja mukavaa kesää. Jaa vinkit kavereillekin ja kerro meille mistä tykkäsit tai löysitkö uusia ideoita!

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.