Tervetuloa Hyväntekeväisyysillalliselle

Viime vuonna järjestettiin ensimmäinen OmaKamu-toimintaa tukeva illallinen. Tapahtuma onnistui loistavasti ja lämminhenkinen ilta mahdollisti 6000 euroa pääkaupunkiseudun OmaKamu-toiminnalle. Vieraat toivoivat tapahtumalla jatkoa ja nyt on jälleen mahdollisuus tehdä hyvää tekevä illallisvaraus! Järjestämme toista kertaa Hyväntekeväisyysillallisen ravintola Sipulissa Helsingissä 19.9.2024. Tuotot ohjataan tuttuun tapaan suoraan OmaKamu-toimintaan pääkaupunkiseudulla.

OmaKamu-toiminnassa vapaaehtoinen aikuinen lähtee ystäväksi lähialueensa lapselle tai nuorelle. OmaKamu-toiminnan vaikutuksista on kokemuksia jo yli 10 vuoden ajalta ja haluamme tarjota ainutlaatuisia ystävyyssuhteita, kasvutarinoita ja elämäniloa myös tulevaisuudessa.

Vuonna 2023 166:llä lapsella tai nuorella oli oma vapaaehtoinen ystävä ja 79 perhettä haki mukaan OmaKamu-toimintaan pääkaupunkiseudulla. Jotta voimme tarjota mahdollisimman monelle lapselle turvallisen aikuisen pitkäaikaista tukea, tarvitsemme lisää resursseja.

Mitä: Hyväntekeväisyysillallinen – tue lasten ja nuorten hyvinvointia edistävää OmaKamu-toimintaa. Illalliselle voi varata paikan, joka maksaa 150 € tai pöydän 1000 €

Missä: Ravintola Sipuli, Helsinki.

Milloin: 19.9.2024. Kello 19.00-22.00. Ovet aukeavat 18:30.

Ilmoittautumiset ja kysymykset: pekka.puukko@omakamu.fi

OmaKamu-toimintaa voi tukea monella eri tavalla. Tutustu lahjoitusmahdollisuuksiin tai kerro meistä omissa verkostoissasi. Kiitos, kun olet mukana matkalla.

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.