Turvallisuuden tukisäätiö myönsi OmaKamu ry:lle apurahan

Turvallisuuden tukisäätiö myönsi 70 -vuotisjuhlavuonnaan 2024 kuudelle järjestölle 30 000 euron apurahan lasten ja nuorten hyväksi tehtävään yhteiskunnalliseen toimintaan. OmaKamu ry:n lisäksi apurahan sai HelsinkiMissio, Lasten ja nuorten keskus, Tukenasi, Non Fighting Generation ja Nuorten Akatemia.

OmaKamulle myönnettiin 30 000 euron apuraha vapaaehtoisten aikuisten rekrytoimiseen ja kouluttamiseen lasten ja nuorten pitkäaikaisiksi kavereiksi eli Kamuiksi, Kamujen ohjaamiseen ja tukemiseen sekä lapsiperheiden tukemiseen pääkaupunkiseudulla.

Turvallisuuden tukisäätiö järjesti juhlavuotensa apurahojen luovutustilaisuuden ke 15.5.24 Helsingin Suomalaisella klubilla. Tilaisuudessa apurahan saajilla oli mahdollisuus keskustella Turvallisuuden tukisäätiön edustajien kanssa vapaamuotoisesti toiminnastaan sekä kuulla säätiön mielenkiintoisesta historiasta ja apurahojen myöntämisperusteista. Säätiön edustajat ottivat puheissaan esiin lapsiperheiden tukemisen tärkeyden myös yhteiskunnan sisäisen turvallisuuden kannalta. Lapsia ja nuoria on tuettava ja autettava ajoissa, jotta he voivat kasvaa hyvinvoiviksi aikaisiksi.

OmaKamu ry kiittää lämpimästi Turvallisuuden tukisäätiöltä saamastaan merkittävästä tuesta.

Avustuksen luovuttivat Turvallisuuden tukisäätiön varapuheenjohtaja Ilkka Aspara ( kuvassa vas.) ja puheenjohtaja Harri Kainulainen. Vieressä OmaKamu ry:n toiminnanjohtaja Pekka Puukko ja toiminnanohjaaja Hanna Karosto.

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.