Tue OmaKamun toimintaa

Voit tukea lasten ja nuorten hyvinvointia edistävää vapaaehtoistoimintaa haluamallasi summalla. Kaikki lahjoitukset kohdistetaan suoraan lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen. 

Voit tukea toimintaamme  liittymällä jäseneksi, liittymällä yrityksesi kanssa yhteisöjäseneksi, merkkipäivälahjoituksella tai kertalahjoituksella. Rahalahjoitusten lisäksi voit tukea toimintaamme antamalla aikaasi. 

Mihin lahjoitusvaroja käytetään?

Toimintamme ei aiheuta isoja hallintokuluja eikä isolle koneistolle ole tarvetta. Täten pystymme kohdentamaan lahjoitukset lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen. 

Kamu-suhteista huolehtimiseen

Lahjoituksesi mahdollistaa toimintamme, jonka ydin on edistää PikkuKamujen hyvinvointia. Varmistamme, että PikkuKamuista, heidän perheistään sekä Kamuista huolehditaan tarpeeksi mahdollistamalla Kamu-suhteen säännöllinen yhteydenpito ja aika sekä Kamujen lisäkoulutukset. 

Toiminnan turvallisuuteen

Jotta toimintaa pystytään toteuttamaan mahdollisimman turvallisesti, tarvitaan OmaKamu ry:n piiriin kuuluvia PikkuKamuja ja Kamuja kohden tietty määrä työntekijöitä. Riittävä määrä työntekijöitä mahdollistaa myös toimintamme laajentamisen turvallisesti.  

Lapsille tärkeäksi muodostuneet tilaisuudet

Lahjoitusvaroilla pystymme myös järjestämään lapsille ja nuorille tärkeiksi muodostuneita tapahtumia ja tilaisuuksia, kuten perinteeksi nousseen vuosittaisen tennistapahtuman. 

Kertalahjoittaminen onnistuu kahdella eri tavalla

  1. MobilePay lahjoitus

    Ota käyttöön tai avaa MobilePay applikaatio ja valitse haluamasi summa. Valitse numeroksi 81637. Lahjoitus veloittuu pankkitililtäsi tai kortiltasi MobilePayn käyttöehtojen mukaisesti.

  2. Tilisiirto

    Tilinumero: FI12 5723 0220 3667 23 (OKOYFIHH)

    Saaja: OmaKamu ry

    Viite/viesti: Lahjoitus

Merkkipäivälahjoitus

Voit tukea OmaKamu-toimintaa myös merkkipäivälahjoituksella. Voimme valita yhdessä konkreettisen kohteen, joka kerrotaan merkkipäivälahjaan osallistuville. 

Ota yhteyttä Pekka Puukkoon (p. 050 543 8383 tai pekka.puukko@omakamu.fi) sopiaksesi yksityiskohdista. Saat samalla ohjeistuksen, jonka avulla lahjoittaminen onnistuu.

Halutessasi saat tiedon lahjoituksen kokonaissummasta ja lahjoittajista.

Kiitos, kun olet mukana mahdollistamassa tärkeän toimintamme jatkuvuutta!

Poliisihallitus on myöntänyt OmaKamu ry:lle rahankeräysluvan, joka on toistaiseksi voimassa koko Suomen alueella, Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Rahankeräysluvan numero: RA/2021/241

Kerätyt varat käytetään OmaKamu-toiminnan organisointiin; vapaaehtoisten rekrytointitapahtumien järjestämiseen sekä vapaaehtoisten kouluttamiseen, virkistykseen ja jatkokoulutukseen. Lisäksi varoilla järjestetään yhteisiä retkiä ja tapahtumia lapsille ja heidän Kamuilleen sekä koulutusta ja tapahtumia OmaKamun perheille.