Liity OmaKamun jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi itse tai organisaatiosi kanssa.
Tältä sivulta löydät ohjeet jäseneksi liittymiseen.
 

Liity jäseneksi

 Liittymällä OmaKamu ry:n jäseneksi tuet lasten ja nuorten hyvinvointia edistävää vapaaehtoistoimintaa. Pääset seuraamaan kuukausittaisen jäsenkirjeen muodossa Kamujen ja PikkuKamujen kuulumisia sekä pysyt ajan tasalla ajankohtaisista OmaKamu-asioista. 

Jäsenmaksu on tällä hetkellä 30 euroa vuodessa. Voit liittyä jäseneksi perinteisen tilisiirron avulla. 

Tilinumero: FI12 5723 0220 3667 23 (OKOYFIHH) 
Saaja: OmaKamu ry 
Viesti: Jäsenmaksu 
Summa: 30 euroa 

Huom! Lisää viestikenttään koko nimesi ja kotikuntasi (yhdistyslain edellyttämät tiedot). Kirjoita myös sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastaanottaa OmaKamu-uutiskirjeitä kerran kuussa. Emme jaa osoitteita ulkopuolisille tai käytä niitä muihin tarkoituksiin. 

Yritykset ja järjestöt voivat liittyä yhteisöjäseniksi. 

Yhteisöjäsenyys

OmaKamu ry:n yhteisöjäseneksi voi liittyä yritys, yhdistys tai muu organisaatio. Liittymällä yhteisöjäseneksi organisaatio tukee lasten ja nuorten hyvinvointia edistävää pitkäjänteistä vapaaehtoistoimintaa. 

Jokaisella yhteisöjäsenellä on yksi ääni OmaKamu ry:n kokouksissa. Yhteisöjäsenet valtuuttavat keskuudestaan edustajan kokouksiin. Yhteisöjäsenmaksun suuruus on 100 euroa/vuosi.  

Liittyäksesi yhteisöjäseneksi ota yhteyttä toiminnanjohtaja Pekka Puukkoon,

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Toivotamme kaikki uudet jäsenet lämpimästi tervetulleeksi.  

Uusimmat artikkelit

Alatko kanssani prinsessaksi – ajatuksia ystävyydestä

Ystävänpäivän kunniaksi OmaKamun helmikuun blogitekstissä Lahden OmaKamu-toiminnan koordinaattori Päivi Vainio pohtii ystävyyttä ja mitä se OmaKamu-toiminnassa merkitsee. Hyvää ystävänpäivää kaikille! OmaKamu-toiminnassa tuomme yhteen lapsen ja luotettavan aikuisen. Siitä

Lue lisää...
Järvellä näkyy vasemmalle liikkuvaka moottorivene, jonka kyydissä on aikuisia ja lapsia. Kuvassa on kesä ja aurinkoinen sininen taivas.

10 tarinaa toiminnasta – Helsinki

Vuonna 2023 juhlitaan OmaKamu-toiminnan kymmenettä toimintavuotta. Vuoden aikana pääsemme tutustumaan OmaKamu-toimintaa toteuttaviin kaupunkeihin ja erilaisiin tapahtumiin. Tällä kertaa vieraillaan Helsingissä, josta OmaKamu-toiminta lähti liikkeelle. OmaKamu ry perustettiin vuonna

Lue lisää...