Liity OmaKamun jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi itse tai organisaatiosi kanssa.
Tältä sivulta löydät ohjeet jäseneksi liittymiseen.
 

Liity jäseneksi

Liittymällä OmaKamu ry:n jäseneksi tuet lasten ja nuorten hyvinvointia edistävää vapaaehtoistoimintaa. Pääset seuraamaan kuukausittaisen jäsenkirjeen muodossa Kamujen ja PikkuKamujen kuulumisia sekä pysyt ajan tasalla ajankohtaisista OmaKamu-asioista. 

Jäsenmaksu on tällä hetkellä 30 euroa vuodessa. Voit liittyä jäseneksi perinteisen tilisiirron avulla. 

Tilinumero: FI12 5723 0220 3667 23 (OKOYFIHH) 
Saaja: OmaKamu ry 
Viesti: Jäsenmaksu 
Summa: 30 euroa 

Huom! Lisää viestikenttään koko nimesi ja kotikuntasi (yhdistyslain edellyttämät tiedot). Kirjoita myös sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastaanottaa OmaKamu-uutiskirjeitä kerran kuussa. Emme jaa osoitteita ulkopuolisille tai käytä niitä muihin tarkoituksiin. 

Yritykset ja järjestöt voivat liittyä yhteisöjäseniksi. 

Yhteisöjäsenyys

OmaKamu ry:n yhteisöjäseneksi voi liittyä yritys, yhdistys tai muu organisaatio. Liittymällä yhteisöjäseneksi organisaatio tukee lasten ja nuorten hyvinvointia edistävää pitkäjänteistä vapaaehtoistoimintaa. 

Jokaisella yhteisöjäsenellä on yksi ääni OmaKamu ry:n kokouksissa. Yhteisöjäsenet valtuuttavat keskuudestaan edustajan kokouksiin. Yhteisöjäsenmaksun suuruus on 100 euroa/vuosi.  

Liittyäksesi yhteisöjäseneksi ota yhteyttä toiminnanjohtaja Pekka Puukkoon:

Toiminnanjohtaja
pekka.puukko@omakamu.fi
p. 050 5438383

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Toivotamme kaikki uudet jäsenet lämpimästi tervetulleeksi.  

Uusimmat artikkelit

Tervetuloa Hyväntekeväisyysillalliselle

Viime vuonna järjestettiin ensimmäinen OmaKamu-toimintaa tukeva illallinen. Tapahtuma onnistui loistavasti ja lämminhenkinen ilta mahdollisti 6000 euroa pääkaupunkiseudun OmaKamu-toiminnalle. Vieraat toivoivat tapahtumalla jatkoa ja nyt on jälleen mahdollisuus tehdä

Lue lisää...