OmaKamu Golf

Tue lasten ja nuorten hyvinvointia ja vietä päivä golfin parissa. Tervetuloa ensimmäiseen OmaKamu Golf -tapahtumaan.

Ilmoittaudu mukaan

Päivä alkaa Porvoo Golfissa klo 13:00. Mukaan ovat tervetulleita yksityishenkilöt, kaveriporukat ja yritykset.

Yksityishenkilön paikka maksaa 90€  ja pitää sisällään ennen peliä tarjoiltavan keittolounaan sekä hodaribuffetin pelin jälkeen. 

Kutsumme mukaan myös yrityksiä. Businesspaketin hinta on 750€ ja se sisältää 4 greenfeetä, oman nimikkoväylän lyöntipaikan merkit yrityksen logolla ja näkyvyyden kuvausseinällä  sekä tapahtuma-alueella pelipäivänä.

Lisätiedot:

pekka.puukko@omakamu.fi, +358 505 438 383 

petri.varis@hypoxi.fi , +358 40 747 7433

marko.yrttimaa@mysoda.fi, +358 400 465 35

OmaKamu-toiminnassa vapaaehtoinen aikuinen lähtee ystäväksi lähialueen lapselle tai nuorelle. Kamua tarvitaan, kun lapsi kaipaa aikuisen aikaa ja tukea tai kokee olevansa yksinäinen.

 Toimintamme ei aiheuta suuria hallintokuluja eikä isolle koneistolle ole tarvetta. Näin ollen pystymme kohdentamaan lahjoitukset lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen. 

Vuonna 2023 166:lla lapsella tai nuorella on oma vapaaehtoinen ystävä pääkaupunkiseudun alueella. Tarvitsemme tukea, jotta voimme mahdollistaa toiminnan turvallisen kasvun myös tulevina vuosina.

Tapahtumassa mukana

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.