Kamujahdissa messuilla

OmaKamu kohtasi satoja messukävijöitä viime viikonlopun tapahtumakokonaisuudessa Helsingin Messukeskuksessa. Samanaikaisten DigiExpon, Skiexpon, GameXpon, BoardExpon ja Lätkä & Säbän vierailijoista reilun sadan osallistujan kanssa käytiin osastollamme keskustelua vapaaehtoistoiminnasta lasten ja nuorten parissa.

Yllätyimme positiivisesti kuullessamme miten moni oli havainnut OmaKamun jo aiemmin esimerkiksi median kautta. Oli myös mieltä lämmittävää kuulla, että messuvieraat arvostivat tekemäämme työtä. Pisteellämme päivysti useita vapaaehtoisia Kamuja, luottokamu Jarkko Nieminen sekä yhdistyksen työntekijät Pekka ja Taneli. Tiedon ja kokemusten lisäksi jaoimme Kouvolan Lakritsin lahjoittamia OmaKamu-lakurasioita kävijöille.

Järjestimme messukyselyn, jossa tiedusteltiin hyvän Kamun ominaisuuksia. Ylivoimaisesti suosituin piirre vastausten perusteella oli luotettavuus. Useita mainintoja saivat myös reiluus, ystävällisyys ja kyky kuunnella toista ihmistä.

Kyselyyn osallistuneiden kesken arvottiin tuotepalkintoja. Pääpalkintojen, 3 kpl Viking Linen Helsinki-Tukholma -risteilylahjakortteja, kohdalla arpaonni suosi Eija Nikkilää Helsingistä, Tomi Saariota Lohjalta ja Jari Leanderia Keravalta. Arvoimme lisäksi 12 muuta tuotepalkintoa, mm. FootBalancen lahjakortteja. Postitamme palkinnot tällä viikolla. Onnea kaikille voittajille! Kiitämme kaikkia yhteistyötahoja, jotka lahjoittivat palkintoja arvontaa varten, edellä mainittujen lisäksi Lactalis Finland Oy ja Mondetta Oy

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.