Fondyyn kalenterilahjoituksella luontoon

Helsinkiläinen jalkapallojoukkue Fabianinkadun Fondyy voitti pronssia Kalajoella pelatun beachfutis-turnauksen naisten harrastesarjassa kesäkuussa. Hyvän pelimenestyksen lisäksi Fondyy on satsannut myös hyväntekemiseen. Joukkue on myynyt jäseniensä tähdittämiä kalentereja ja tuottoja on lahjoitettu eteenpäin. Vuoden 2017 kalenterin tuotoista puolet ohjattiin OmaKamu ry:lle.

Joukkueen Roberto Carlos -tyyppiseksi ”nousevaksi pakiksi” itseään luonnehtiva Sandra Suomikallio kävi vierailulla OmaKamun toimistolla.
– Olemme lahjoittaneet kalenterien myyntituottoja lasten ja nuorten parissa toimiville järjestöille. Edellisinä vuosina Fondyy on tukenut Hope ry:tä ja Mannerheimin Lastensuojeluliittoa. Kalenterien tekeminen on edistänyt myös joukkueen omaa yhteishenkeä, kun pelaajat ovat heittäytyneet erilaisiin kuvausteemoihin.

OmaKamu järjestää Fondyyn lahjoitusvaroilla lapsille ja vapaaehtoisille syysretken, jonka kohteena on Liesjärven kansallispuisto. Fondyy on parhaillaan kesätauolla, mutta sarjapelit jatkuvat jälleen elokuussa. Joukkue suunnittelee parhaillaan ensi vuoden kalenteria. Ostamalla tulevan tuotteen tuet joukkuetta, jonka tavoitteisiin kuuluu sekä hyväntekeminen että hyvältä näyttäminen niin kuvissa kuin kentällä!

fondyy.jpg

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.