OmaKamun tennistapahtuma 19.5.2019

OmaKamun iloinen, noin 40 hengen PikkuKamujen ja Kamujen joukko pääsi tutustumaan tennikseen parhaassa mahdollisessa seurassa sunnuntaina 19.5.2019 Smash Centerin kentillä. Voidaan puhua jo perinteisestä tapahtumasta, sillä kokoonnuimme ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten samassa paikassa Smash- Tenniksen valmentajien ja Jarkko Niemisen tennisohjauksessa.

OmaKamun tennistapahtuma lapsille, nuorille ja aikuiskavereille. Ohjaamassa Jarkko Nieminen.

OmaKamun tennistapahtuma lapsille, nuorille ja aikuiskavereille. Ohjaamassa Jarkko Nieminen. Tukihenkilötoiminta ja vapaaehtoistyö.

Tällä kerralla päävastuu tennisohjauksesta oli Joni Wileniuksella. Hän oli suunnitellut monipuoliset ja mukaansa tempaavat harjoitukset, jotka pitivät mielenkiinnon yllä niin PikkuKamuilla kuin Kamuillakin koko harjoittelun ajan. Apuvalmentajana toiminut Juha Romppanen oli myös kannustavasti mukana ohjauksessa. Tapahtuman kohokohtana oli mahdollisuus päästä pallottelemaan minitenniskentällä Jarkko Niemisen kanssa. OmaKamun porukka seurasi innolla kun harjoittelun välissä Jarkko näytti, kuinka lyödään peruslyöntejä, iskulyöntejä ja kuinka syötetään yli 200 km/h.

Jarkko Nieminen ja kaveritoiminnan johtaja. Tukihenkilötoiminta ja vapaaehtoistyö. Lapset ja aika.

Harjoittelun ja pelailun jälkeen siirryimme kokoustiloihin ruokailemaan keväisen salaattilounaan merkeissä.  Aterioinnin lomassa haastattelimme Jarkkoa hänen tämänhetkisistä kuulumisistaan. Sen lisäksi kävimme läpi Jarkon tennisuraa ja niitä tekijöitä, jotka vaikuttivat hänen nousuunsa tenniksen huippujen joukkoon. Jarkko nosti tärkeäksi eteenpäin vieväksi tekijäksi sen, että häneltä ei vaadittu menestystä, vaan häntä tuettiin ja kannustettiin oikealla tavalla. Jarkolle esitettiin PikkuKamujen ja Kamujen toimesta monen monta kysymystä. Yksi PikkuKamu halusi muun muassa tietää Jarkon kantaa ilmastonmuutokseen. Onnistuneen ja iloisen tennistapahtuman lopuksi kaikilla oli tilaisuus ottaa selfie Jarkon kanssa ja saada Jarkon nimikirjoitus.

Lapsi,  vapaaehtoinen tukihenkilö ja Jarkko Nieminen.

Lämpimät kiitokset tapahtuman toteutuksesta Smash Centerille, Smashin valmentajille Joni Wileniukselle ja Juha Romppaselle sekä tietysti Jarkko Niemiselle! Iso kiitos myös valokuvaajana toimineelle Sirkku Pilville ja muille järjestelyissä auttaneille. Tapahtuman onnistumiseen vaikutti hyvät eväät, jotka saimme lahjoituksina Pähkinärinteen ja Hertan K-Supermarketeilta. Suuret kiitokset heillekin! Lopuksi haluamme kiittää kaikkia osallistuneita PikkuKamuja ja Kamuja mukavasta yhteisestä tennispäivästä.

Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.