Pohjola Vakuutus ja OmaKamu ry aloittavat yhteistyön

OmaKamu-yhteisöön kuuluvat kaikki organisaatiot, jotka toimivat OmaKamu-toiminnan edistämiseksi ja lasten hyvinvoinnin lisäämiseksi kanssamme. Olemme erittäin iloisia, että Pohjola Vakuutus ja OmaKamu ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön myötä yhä useammalla lapsella on mahdollisuus saada turvallinen aikuinen elämäänsä OmaKamu-toiminnan keinoin.

OmaKamu-toiminnalle on kasvava tarve. Pk-seudun, Lahden ja Hämeenlinnan alueella yhteensä noin 160 lapsella on tällä hetkellä aikuinen Kamu pitkäaikaisena tukena elämässään. Kuitenkin pelkästään pääkaupunkiseudun alueella aikuista Kamua odottaa yli 130 lasta. Yhteistyössä OmaKamu-toiminnan taloudellisen tukemisen lisäksi Pohjola Vakuutus kannustaa henkilöstöään tekemään vapaaehtoistyötä ja edistää OmaKamu-toiminnan näkyvyyttä OmaKamu ry:n kanssa.

– Olemme iloisia Pohjola Vakuutuksen kanssa aloittamastamme yhteistyöstä, jonka tavoitteena on pitkäaikainen kumppanuus. Yhteistyön kautta OmaKamulla on paremmat mahdollisuudet löytää pitkäaikaista tukea lapsille, jotka sitä tarvitsevat. Tällä voi olla kauaskantoiset myönteiset vaikutukset niin lasten kuin aikuistenkin elämään, kertoo OmaKamun toiminnanjohtaja Pekka Puukko.

– Haluamme edistää lasten ja nuorten hyvinvointia. Erityisesti tämä maailmantilanne aiheuttaa monessa nuoressa epävarmuutta, ja mahdollisuus luotettavaan ja pitkäaikaiseen ystävyyteen aikuisen kanssa on ensiarvoisen tärkeää, painottaa Pohjola Vakuutuksen vastuullisuudesta vastaava, Head of ESG Nella Korhonen.

– Uskon, että meillä on yhteiset intressit luoda turvaa lapsiperheiden elämään. Lasten hyvinvoinnin edistäminen on meidän kaikkien aikuisten tehtävä, Puukko jatkaa.


Tilaa OmaKamu-uutiskirje sähköpostiisi!

Haluatko tukea toimintaamme, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta siihen? Tue toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme ja kertomalla toiminnastamme. Lähetämme kuulumisiamme korkeintaan kerran kuukaudessa. Tilauksen voi perua milloin tahansa.